Olen aina pitänyt värillistä lasia hieman kyseenalaisena sisustuselementtinä, se ei varsinaisesti ole minun makuuni. Yleensä. Mutta poikkeuksiakin on. Satuin löytämään puoli-ilmaiseksi Kodin Ykkösestä kaksi suurta Marokkohenkistä lyhtyä, toinen on keltainen ja toinen vihreä. Tuli heti sellainen olo että nämä sopisivat tosi kivasti pergolaan, joka hehkuu ko. väreissä muutenkin villiviinin vallattua koko hökötyksen. Sitäpaitsi aina on hyvä päivä kääntää kelkkaa, ja avata mieltä uusille jutuille.


Käytän lyhdyissä led-tuikkuja, koska en halua huolehtia liikaa tulipalovaarasta. Worst case scenario: tuulenpuuska lennättää lyhdyn koukusta irti, se rikkoontuu kuivien lehtien lähelle ja puffff! Olen varmistelija, ei voi mitään :D Led ei loimua ihan niin näyttävästi kuin oikea kynttilä, mutta ihan riittävästi joka tapauksessa.

Kommentit (2)

Marjukka
1/2 | 

Kivat!
Käytän itse ulkolyhdyissä sellaisia hautakynttilän mallisia led-kynttilöitä.. Syttyvät itsekseen hämärän tullen. Ja ne lepattavat!

Niinpä meillä palaa joka ilta ja yö lyhdyissä valo:)

Siis näitä: http://www.clasohlson.com/fi/Paristokäyttöinen-LED-kynttilä/Pr364375000

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011