Kiitos Pyhäjärven tuulien, aamupäivällä voi vielä halutessaan tehdä pienen kävelyn kunhan vain pysyy varjoisalla puolen katua. Tytöllä on tapana nukahtaa vaunuihin noin nanosekunnissa, joten uumoilen lenkkien siivittämää tulevaa syksyä. Onko ok haaveilla jo neuleista ja kunnon kengistä? Ruskasta, kirpeistä syysaamuista, myssyistä, kypsistä omenista... on oikeastaan aika siistiä että tämän helletuskan jälkeen seuraa lemppari vuodenaikani, se tuntuu extrakivalta kun on ensin vähän kärsinyt.


Vanha kunnon Satamakatu, melkein iski nostalgiafiilikset. Kyllä Tampere nyt vaan on kaupunkien Rolls-Royce :D


Olen kipittänyt täällä aamupalalle aina heti seiskan maissa, ei jestas mikä nälkä! Ja 20 palaa sushia illallisella ei tuntunut missään, siinä missä normaali annokseni on 10 palaa ja ähky. Mutta tuli ainakin rikottua oikein huolella 9 kuukauden sushiton aika, kerrasta kunnolla kun sille tielle lähdettiin <3

Keltaisesta Ginan laukusta tuli mieleen että missä ihmeessä on keltainen Korsin laukkuni, ei ole muuton jäljiltä näkynyt! Vaikka olen järjestellyt tavarani kaappeihin muka loogisesti, en ole vielä tottunut uuteen järjestykseen ja kaikki on koko ajan hukassa. Muuton hyviä ja huonoja puolia, kaikki on järjestyksessä mutta mitään ei löydä.

Kommentit (14)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
1/14 | 

kiitos :) hyvin menee tosiaan, vähän epäilyttävän hyvin, vauva on tosi kiltti ja hyväntuulinen koko ajan joten eipä käy valittaminen.

Ens kesänä mekin päästään onneksi jo uimaan, vaikka edes pihaan pieneen altaaseen mutta ainakaan ei tarvitse kökkiä sisällä!

Musta tuntuu että itsekin tuli otettua liian vähän mahakuvia, ei ole kuin pari hassua ja sitten noita asukuvia :(

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

miuku
8/14 | 

Niinaaaa, mistä tuo ihana lintupaita nyt on? :D Kerrokerro, tuskastuttaa tämä tiedottomuus!

Mate
9/14 | 

Jopa minä, maailman suurin kesäihminen huomasin aamulla haikailevani kirpeiden syysaamujen perään! :D Et ehkä se on ihan ok, että sun kaltainen syksy-lover osottaa syksyä.

Susannah
10/14 | 

Voi että, en itse kyllä varmaan pystyisi olemaan noin pitkään ilman sushia! Tai no, varmaan pystyisin, mutta en haluaisi olla :) Onneksi ei sushia käsittääkseni ole raskaana olevilta kiellettykään. Merilevässähän on jodia aika paljon, mutta nigireissä ei merilevää ole kuin se pieni suikale ja esim. inarissa ei ole levää ollenkaan.

11/14 | 

Vauvaonnittelut! Vaikkakin vähän myöhässä... oma esikoiseni syntyi aikalailla samoissa mitoissa ja myös heinäkuun puolivälin tienoilla. Nyt siitä on jo kymmenen vuotta. Ihanaa, että teillä tuntuu menevän mallikkaasti pienen kanssa :)

Ilmojen (ja pukeutumisen) puolesta syksy saisi jo tulla! Mutta koululaisilla ei ole vielä kiire kouluun, enkä minäkään kyllä kaipaa sitä arkea ihan vielä. Mutta tämä helle... vauvan kanssa ei mitään asiaa ulos, isommat onneksi nauttivat uimisesta yms.

Minusta on todella vähän kuvia raskausajoilta, joten hieman haikeana katselin aiempaa postaustasi :)

atomi
12/14 | 

Miksi ruoho pihalta leikataan kun apila aukoo nuppujaan. Miksi toisia kukkia kylvetään ja toisia irti nyhdetään. Miksi sateella poutaa rukoillaan ja poudalla sateita parutaan ---miksi aina on asiat väärin päin oli maailma sitten niin tai näin runoili lastenkirjailija Kaija Pakkanen. Sää on kyllä sellainen asia, ettei se ikinä ole kaikille mieluinen. Mutta se, että meillä on (vielä) 4 vuodenaikaa on kuitenkin hyvä juttu, eikö, aurinkopäivistä huolimattta! Mukavaa kaupunkilomaa :D

Millimetri
13/14 | 

Alku- ja loppukesä on ihanaa aikaa, ei ole näitä paahteita! Syksy tosiaan on parasta aikaa, etenkin jos sellaista kaunista keliä kestää pitkään eikä koko ajan vain sataisi ja saisi viettää enemmän aikaa maalla eikä kaupungissa. Jep, haaveita =D
Minullakin muuton jäljiltä on kateissa yksi vaate, että mihin ihmeeseen sen onkaan tunkenut. Muutosta jo 2 vuotta ja ei ole vastaan tullut. Tosin, katoamisene ei tarvii aina muuttoa =D

14/14 | 

Keskustorilla ei oo varjoa, paloin ihan täysin eilen kun käytin hihatonta ekaa kertaa pidempään, olkapäät ja kädet on niinkun ravulla. Viime yö meni polttojen siivittämänä.

Mutta! Jos sinne pystyy menemään tänään, niin Richard McCormick's Food Truck ja joko korealainen bbq possu tai fatan. Yummy!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013