Varma kevään merkki on se, että minä uskaltaudun ulos a) korkkareissa ja b) ne ovat Minna Parikat. Joita siis suojelen pahalta maailmalta ja kurjilta sääolosuhteilta viimeiseen asti.


Olen hyvin hyvin iloinen että nilkkaani ei satu lainkaan tuollainen 5 sentin korko, edistystä! Ehkä pian jo 7cm?

Kommentit (5)

Meri
2/5 | 

Ihan uteliaisuuttani kysyn; monta paria omistat Minna Parikan kenkiä? :---D Ah, tekisipä itsenikin mieli ostaa Parikat, vaikka ylppäreihin ensi syksylle. :3 Minna Parikka se vaan hallitsee tuon kenkäsuunnittelun!

3/5 | 

I H A N A T !
Itelläni on punaset Bellet, mutta olen vielä suokin suojeluhaluisempi, eikä niitä tule käytettyä kuin erikoistilaisuuksissa. Ärsyttää tosin pitää niin ihania kenkiä kaapissa piilossa.

Viltsu
4/5 | 

Onko sulla esikäsittely-/huolto-/hoitovinkkejä Parikoille? Itse en tajunnut ekoista lahjaksi saaduista pareista, että niissä oli nahkapohjat - pohjat ottivat sitten aika kovaa damagea heti ensimmäisellä käytöllä... Noh, saatiin vielä kuntoon suutarilla ja nyt niissä on kunnon ulkopohjat.
Mutta tämmönen postaus voisi vaikka olla, että miten pois erilaiset tahrat jne. Kun on kerran hyvät ( ja kalliit) kengät ostanut, niin täytyyhän niitä hoitaa...

anniina
5/5 | 

Ei hitto tuli kuvasti mieleen että ostin ihan samat sukkikset aikoinaan h&m:stä ja ihan pelottaa niitä välillä käyttää kun en yhtään tiedä mistä saisi uudet samanlaiset, tiedätkö sinä? :o

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012