Eilen käväisin Viialacityssä viemässä meidän talouden ainoan maton pesuun iskälle, ja samalla hyppäsin isän ja Kirsin matkaan hieman kaavasta poikkeaville kesäjuhlille. Siellä oli biisoneja. Ja Strutseja. Ja maailman suloisin porovaavi, joka puski kättäni awww!
Voin kertoa että ei tullut mieleenikään not to keep out biisoniaitauksesta, oli sen verran kunnioitusta herättäviä eläimiä.


Jännittynyt turisti.
.
Löysin pihasta maailman hienoimmat lastenvaunut. Ennen on näköjään autojen lisäksi myös lastenvaunut olleet kauniita!


.

Strutsi sanoi waddap...

Vähän erilainen lauantai. Ja tällä hetkellä vietän epätoivoista vihoviimeistä lomapäivääni, huomenna töihin. Nyyh. Kesä ei koskaan alkanut, mutta eiköhän ne helteet huomisesta eteenpäin ala jyllätä.

Kommentit (17)

Hassuntti
1/17 | 

Oih, tykkään tyylistäsi ommella täysin itsesi näköisiä vaatteita ja käyttää täysin itsesi näköisiä yhdistelmiä! Melkeinpä jumalallinen lahja ;)
Ja olin erittäin iloinen kun eilen töihin mennessäni, isäni oli roudannut vanhan matkalaukun mummolta..täynnä vanhoja valokuvia sukulaisistamme yms.! Voi rakkaus <3 siellä vaan eräässä kuvassa kanssa ihanat vanhat rattaat osui silmiini, siitä tuli mieleen tämä :)
mukavaa alkanutta työviikkoa sinne!

8/17 | 

Näinpä.. Itsekin olen elänyt siinä uskossa joidenkin tavoista huolimatta, että lapsenhankinta-asiat ovat hyvinkin yksityiselämään kuuluva yksityisasia. Huvittaa ihmisten uteliaisuus. Jos bloggari kertoo ihastelleensa wanhoja kauniita lastenvaunuja, niin heti ollaan tiedutelemassa vauvakuumeesta ja lastenhankinnan ajankohtaisuudesta.. yngh. Noh, tietysti olen itsekin "mörköilijä" kun nyt näin sanoin, mutta olen ihan samaa mieltä jokatapauksessa Iinan kanssa.

Iina
10/17 | 

Mä niin arvasin, että joku tänne heti laittaa jotain vauvakuumelätinää. Eikö kaunis esine ole ihastelun arvoinen ilman, että sen käyttötarkoitus merkitsee mitään?
Anteeksi mörköyteni, mutta ottaa vaan niin paljon päähän tämä yleinen tapa tulla kyselemään/kommentoimaan vauvakuumeista tai lapsenhankintasuunnitelmista. Ne kun ei aina kaikilla ole oikeasti A) toivottuja B) mahdollisia asioita.

Heidi
12/17 | 

Näin kanssa viime viikonloppuna samantapaiset lastenvaunut Turussa käytössä ja käänsivät kyllä tämän pään, tosi upeat :)

Eija Mäenpää

Täällä akaan viialassa Lastenvaunumuseola voi ihailla muitakin menneiden aikojen kulkupelejä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012