Tai sitten ei. Tänään joulutorilla Pakkahuoneella törmäsin ihan ensimmäisenä tamperelaisen Humbugin kojuun, ja siellä erityisesti erääseen roosaan laukkuun, joka sai rusettirakastajan silmät säkenöimään. Minulla ei ollut kameraa mukana, joten jouduin ryöstöretkelle Humbugin Facebook-sivulle. Haluan esitellä paikallista taitoa teillekin.

Tämä alla näkyvä kaunotar löytyi myyntipöydästä upeana vanharoosana, mikä ihana idea! Harmi kyllä siitä väristä ei löytynyt kuvaa netistä.

o6

Humbugin valikoimasta löytyy myös upeita damaskeja, joilla saa kätevästi pelattua avokkaille ja nilkkureille lisää aikaa syksyn viiletessä. Toimivat toki asusteenakin. Nuo violetit, vitsi miten makeat!

o7

o9-horz

Asustetaiturin esitelappusessa lukee, että kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa kierrättäen vanhoja ja ylijäämäverhoilumateriaaleja. Tuotteen alkuperä voi olla vaikkapa vanha sohva.

Humbugi löytyy Tampereella Tallipihalta, Valjashuoneen Puoti & Verstaalta. Lisää sieviä tuotteita voi vilkuilla Facebook-sivuilta tai verkkokaupasta.

Kommentit (6)

Aada
2/6 | 

--Olen seuraillut blogiasi jonkin aikaa, ja nyt blogissani olisi sinulle blog award. Saat niitä varmaan usein, joten en odota että laitat eteen päin tms. :)

Claire
4/6 | 

Tuo laukku<3 Itse ostin vastaavan vihreän syyskuussa Tampereen Ofeliasta. Se on aivan mahtava tilaihme, näyttää pienemmältä kuin on!

Käsittelin omani vettä ja likaa hylkivällä suihkeella, kannattaa kokeilla.

Tiia
5/6 | 

Hei, Humbugia saa myös Jyväskylästä! Kauppakeskus Kolmikulmassa on sellainen pop up -kauppa, josta löytyy matkalaukullinen ihania Humbugilaukkuja ja -koruja :-)

Ninariina
6/6 | 

Mulla on ollut puolisentoista vuotta käytössä Humbugin pieni kukkaro. Ensin mietin, mahtaako se kuitenkin jäädä kaappiin toimettomana, koska on niin pieni, mutta siinä kävikin niin, että ihastuin käytössä nimenomaan pieneen kokoon, koska tällöin kukkaro ei voi tursuta kuitteja tai jotain epämääräisiä papereita ja sieltä löytää helpolla etsimänsä.

Kukkaro vain paranee käytössä, kun nahan pintaan tulee kaunista kulumajälkeä ja kolikkopuoli venyy käytön myötä sopivaksi. Heh, pitänee mainita erikseen vielä, ettei tämä ole maksettu mainos, vaan ostin ihanuuden ihan itse ;).

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010