Huomenna lauantaina 10.2. Tampere Roller Derby emännöi roller derbyn Suomi Cupin finaalin eli Kuninkuusjamit. Tampere Areenalla on luvassa on roller derbyä aamusta iltaan (klo 12 - 22:00), kun finaaliturnauksessa pelaavat neljä parasta (Turku, Tampere, Helsinki ja Kallio). Sijoituksia on ratkottu pitkin vuotta ja nyt on tosi kyseessä. Väliin mahtuu myös 1. divisioonan peli jossa Joensuu kohtaa Kouvolan. 

Facebook-tapahtuma, live stream ja muut tarpeelliset lisätiedot löytyy täältä

Tämä on ihan legendaarista että siirrän takamukseni Toijalasta Tampere Areenan katsomoon ja olen tästä suht täpinöissäni! Mantrani tuntuu nykyään olevan enimmäkseen se, että en koskaan ehdi mihinkään, mutta nyt aion ehtiä, jee!

Viikonloppuna Tampereella järjestetään myös perinteinen Designtori Joulu, tapahtuma on Tullikamarilla lauantaista sunnuntaihin klo 11-17 molempina päivinä. Mukana on 59 (!!) suomalaista suunnittelijaa ja muotoilualan yritystä, joten nyt on helppo skannata kotimaista osaamista oikein kunnolla. Omia lemppareita mukana mm. Myssyfarmi, Ivana Helsinki, Uhana Design, Papu, Seele, Muka Va, OmaShop, Palmroth Original ja ties miten monta muuta. FB-tapahtumasta löytyy kattava listaus myyjistä. 

Kommentit (3)

Ninneri
1/3 | 

Moikka! Mun on pitänytkin kysyä sulta pariin otteeseen et ootko palannut takaisin derbyn pariin vai vaikutatko aktiivisemmin kannustusjoukoissa? :) Mä menin kans fresmeat-kurssille vihdoin tänä syksynä kuuden vuoden (!!) säätämisen jälkeen, ja oikeassa olin: aivan mahtava laji, sopii mulle niin hyvin :D

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015
2/3 | 

Jopas Tampereella tapahtuu! Ihanaa viikonloppua, ja koita myös ehtiä hieman hengähtää.

Laitoin sulle meilillä pienen avunpyynnön. Olisi hienoa, jos ehtisit jossain vaiheessa vastata, arvostaisin kovasti neuvojasi. Kiitos jo etukäteen!

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

KRR
3/3 | 

Oujee! Oon ekaa kertaa pelaamassa finaaleissa ja jännittää aika lailla :) Kuulin muuten alun perin roller derbystä blogistasi kun itse aloitit, enpä olisi silloin vuosia sitten uskonut että innostun vielä näin paljon!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat