Syy tähän pienimuotoiseen hiljaisuuteen osaltani on reilu viikko sitten syntynyt tyttäremme, joka vie tällä hetkellä kaiken huomioni. Tosin koska vauvan isäkin haluaa hoitaa pikkuista, olen käyttänyt liikenevän ajan lähinnä imurin varressa. Palataan linjoille kun meidän pieni neitokainen nukkua tuhistelee hieman pidempiä unia ja imurointihullu saa rauhan jokapäiväisen imuroinnin lomasta. Sanonpahan vaan että valkoinen lautalattia ja karvainen kissa on sellainen yhdistelmä, että imuria tulee tottavie päivässä ikävä :D Ps. Mustikkajuustokakkua namnam.

Kommentit (9)

aamuyö

Sama juttu täällä! Vitivalkoinen lattia koko kodissa, sekä pari koiraa = vapaapäivinä imuroin jopa kaksi kertaa päivässä! Sähköyhtiö tykkää.

Merihelinä

Olisi ihana kuulla pieneen kullanmuruun liittyvistä sisustusjutuista, missä teillä on vaatteet, mitä oot tykännyt rattaista jne. :)

lattianhioja

Onnittelut tyttärestä! :)
Minäkin toivoisin sisustuksellista postausta vauvan huoneesta/nurkasta. Ja ehkä myös hänen vaatekaapistaan toisen blogisi puolella?

Olen tässä puolivälissä lattianhiomisurakkaa ja äsken kävin ostamassa maalit. Ja rupes hirvittämään tuo ajatus kimaltelevista koirankarvoista vitivalkoisella lattiallani... Pitäisköhän muuttaa suunnitelmaa lennosta ja käydä sävyttämässä maali??? :)

Elli

Vinkki kissankarvojen kanssa pärjäämiseen: Furminator. Aivan loistava kapine, saa kerralla kissasta pois kaikki irtokarvat, eivätkä ne sitten leviä pitkin poikin. Ainakin meillä kissakin tuntuu nauttivan kun sitä kammataan tuollaisella.. Ja käsittely muutaman viikon välein riittää.
http://www.mustijamirri.fi/merkki/furminator/175/

Saana

Mulla on kaksi kissaa ja kaksi koiraa ja sitä karvaa tulee niin maan prkleesti... vielä, kun asuu vuokralla muovimattosähköimu-kämpässä, niin karvapallot ja hötöt vaan lentelee joka puolella. Oon tehnyt nyt niin, että oon pyyhkinyt lattiat kerran päivässä kostealla luutulla. Saa pahimmat karvat kiinni, eikä tarvitse hikoilla imurin kanssa ihan niin usein. :)

Onnea tyttövauvasta <3 Teillä pitäisi olla sellainen robotti-imuri pyörimässä..ihan hyvin se toimii, mutta kynnyksen yli pitää avittaa:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012