Perjantaina heti vahakabinetin jälkeen teimme visiitin Lontoon akvaarioon. Kun ostaa kimppalippuja eri nähtävyyksiin, voi säästää muutaman punnan. Me otimme liput joilla pääsi sekä kabinettiin että akvaarioon.

d6
d6
d12
d12
d7
d7
d5
d5
d31
d31
d4
d4
d21
d21

Ja päivän päätteeksi vielä Carnaby Streetille. Että se Irregular Choicen liike on IHANA! Huolisin sen sellaisenaan kotiini, olisi ihan näpsäkkä sisustus olohuoneelle :D Eikä varsinaisesti haittaisi, että ne kaikki kengätkin löytyisivät olohuoneestani koossa 7. Jaa ei vai?

Kommentit (18)

Hyi miten häijy ilme tuolla hailla on! :D Ja eilisessä Bondissa oli ihan samanlainen tuommonen kala kuin tuossa hai-kuvan yläpuolella.

totaalinen hajoaminen tolle hain ilmeelle :---D musta on se kaikkea muuta kuin vihaisen näköinen...

oon muuten tässä parin päivän aikana tajunnut, että mun pitää päästä lontooseen. jännä......

Elsa

Leijonakalat ja rauskut toi mieleen sukeltamisen viime vuonna Meksikossa. Voisikin olla siellä, eikä täällä loskan keskellä.

sanni

ihanan pöyristyneen näköinen kalanen :--D myös hain ilmeestä sain revittyä tälle illalle huumoria. normisunnuntai.

Tiina

Hei! Olen suunnitellut Mangon Marilyn mekon tilaamista kai liian pitkään... M-koko on nettikaupasta myyty, ja tässä pähkäilen S vai L... Minkä kokoinen sinun mekkosi on? :) Kiitos, jos ehdit vastata tähän... Olen ehkä melko samankokoinen sinun kanssasi... Kiitos!

Iiduska

heissan! Mitä kautta hommasitte noita yhdistelmälippuja? :) Hankitteko siis etukäteen vai paikanpäällä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011