- Kaupallinen yhteistyö: Apetit Vegepops -

Kesä ja helteet ovat ihan pian täällä, ja sen myötä myös jätskikausi. Eittämättä triplasuklaajädet ovat houkutusten etulinjassa ja terveellisyyttä harvoin edes yhdistetään kaupan pakastealtaisiin. Paitsi tietysti jos valitsee sieltä paketillisen pakastepinaattkuutioita. Vaihtoehto toki sekin, mutta uskallan väittää, että tämän kesän uutuus Vegepops maistuu paremmalle.

Kyseessä ei ole perinteinen sokerinen mehujää, vaikka puikko siltä näyttääkin. Apetitin Vegepops -puikkoihin on tiivistetty 41 prosenttia kasviksia ja marjoja tai hedelmiä. Niissä ei ole lisättyä sokeria eikä makeutusaineita, vaan lievä makeus on peräisin edellä mainitun kolmikon luontaisista sokereista. Makuvaihtoehtoja löytyy kolme, Porkkana - mango, Punajuuri - mansikka ja Keltainen porkkana - ananas

Omaksi suosikikseni nousi ehdottomasti Keltainen porkkana - ananas, koska puikko maistui ihan täsmälleen tuoreelta ananakselta. Meillä mies taas nimesi parhaaksi mauksi Porkkana - mangon ja Anni halusi syödä kaikkia tasapuolisesti. Tyttö on siitä helppo tapaus, että hän maistaa melko ennakkoluulottomasti kaikkea, kunhan ruoka ei ole vihreää. Koska vihreä on tosi tosi epäilyttävää. Joten ne jäädytetyt pinaattikuutiot voi vielä toistaiseksi unohtaa, mutta Vegepopsia ei tarvitse.

Jokseenkin mukavampi ajatus ostaa kesäkuumalla satunnaisherkuksi lapselle tällainen puikko, kuin vanha kunnon sokeripommi. Ja itselle! Olen jo tehokkaasti imuroinnut pakastimen noista porkkana-ananaksista. Varaslähtö jätskikesään.

Jos vielä muistatte vanhoista postauksista, meidän perheessä on tehty hiljalleen siirtymistä vegepainotteisempaan ruokavalioon. Myös perheen T-Rex eli Saku on innostunut kasvissafkasta. Hän käyttää nykyään kasvimaitoa, ja etsii reseptejä ja kokkaa itse vegaanisia ruokia! En todella olisi uskonut, jos minulle olisi tämä kerrottu vaikka vielä kolme vuotta sitten. 

Siirtymää on helpottanut omalta osaltaan viime vuosien yleinen vegebuumi. Kauppojen tuotevalikoima alkaa olla nykyään jo todella hyvä kasvissyönnin kannalta, kun vertaa esimerkiksi muutaman vuoden takaiseen. Kasviperäiset tuotteet ovat saaneet aina enemmän ja enemmän hyllytilaa, jopa meidän lähimarketissä.  

Vegepopsit ovat laktoosittomia ja sopivat kasvisruokavalioon, joten näillä sekasyöjänkin on helppo korvata maitojäätelöt, vaikka edes osittain. Kannattaa kuitenkin huomata, että tuotteet valmistetaan linjastolla, jossa valmistetaan myös pähkinää ja maitoa sisältäviä tuotteita, joten on mahdollista, että Vegepopseissa on pieniä määriä pähkinää tai maitoa. 

Ps. ette arvaakaan miten hauskaa oli askarrella tämän jätskikauden avauspostauksen kuvia :D Jäätelöperheen kesäloma piti sisällään uimista, sadepäiviä, romanttisia illallisia ja äidin sambakurssin!

Kommentit (8)

Hellu
1/8 | 

Virkistävästi kuvitettu juttu. Ja sai vielä kiinnostumaan vegemehujäden kokeilemisesta ihan itsekin.

Suomen kesä 2017 tervetuloa!

Halina
2/8 | 

Oi haluan ehdottomasti maistaa näitä! :D olen (kuulemma) todella outo ihminen kun en pidä jäätelöstä ja ainoa mikä menee alas on mehujäät ja sorbetit (se katkeruus lapsena kun vaan laktoosittomat sai mehujään koulussa! :D ). Nyt aikuisena mehujäätkin on kyllä jäänyt ostamatta kun liikaa sokeria, joten kiitos tästä vinkistä!^^ olen myös huomannut saman ruokakaupoissa ja ravintoloissa, että nykyään on entistä helpompaa ja "vähemmän epäilyttävää" olla vege :D muistan kuinka meidän amiksessa olisin hakunnut vaihtaa kouluruuan kasvisruuaksi, mutta koska urheilin, en voinut kun se sisälsi lähinnä pakastekasvipihvejä yms. muuta mikä oli pahaa ja huono ravintosisöltö. Nyt on ihanaa kun esim yliopistolla on todella herkulliset kasvisruuat!

Essiiij
3/8 | 

Postauksen kuvat olivat kyllä kivan erilaisia kuin yleensä. En nyt tarkoita että muuten kuvasi olisivat kamalia. :D Päinvastoin!

Jotenkin oon vaan niin skeptinen näitten suhteen. Voiko oikeesti olla hyvää ja verrattavissa ihan mehujäähän? Joka puolella näitä nyt kyllä on kovasti kehuttu, joten ehkä täytyy suunnata pakastealtaille. :)

paulii
4/8 | 

Aivan ihanat kuvat! <3 Pitää maistaa jos se kesä sieltä joskus tulee.. Ihan vielä ei houkuttele kun ulos katsoo...

Outinen
5/8 | 

Hih, aivan mahtavat kuvat! Ja kiinnostuin myös noista mehujäistä, kiitti vinkistä!

Iava
6/8 | 

Ihanat kuvat! Tänään kattelin Toijalan S-Marketissa näitä mutta en nähnyt tuota ananas-versiota? Toivottavasti on sekin tulossa niin pääsis maistaan kaikkia :)

Vierailija
7/8 | 

Itsekin innostuin näistä nähtyäni mainoksen. Mutta tuoteselostetta tutkaillessa innostus laantui. Sisältää rypälemehutiivistettä! Ja siinä myöskin SULFIITTEJA :(

maikkis
8/8 | 

Hauskat kuvat :) 
Ja hmm, tästä sainkin ajatuksen, ja täytyykin hankkia mehujäätelömuotit ja kokeilla tehdä itse jotain smoothiemehujäitä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010