Vekkihameita on näkynyt nykymuodissa aina silloin tällöin (parhaillaankin?), mutta minun kohdallani vekkihame yhdistyy automaattisesti menneille vuosikymmenille. Ihan erityisesti 80-luvulle, sillä käytin itse lapsena paljon polvipituisia vekkihameita. 

Nykyään vekkihameeni ovat pääasiassa vieläkin pidempää mallia ulottuen polven alapuolelle. Hyvänä esimerkkinä tämä vanha H&M:n mustavalkoinen versio, joka onnistuu olemaan samaan aikaan sekä modernin että vintagen näköinen. 

Hame ja kengät: H&M / laukku: vintage / toppi: kirppis

Jatkan edelleen aiheesta yksi väripilkku mustavalkoisessa tai yksivärisessä asussa. Tämä on niin olennainen osa tyyliäni, etten osaisi olla ilman värikkäitä asusteita. Mitä pinkimpi, sen parempi. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat