Kun on rentoillut toista viikkoa pitkälti Black Milkeissä, oli suorastaan ilahduttavaa pukea ylle jotain ihan muuta. Ei sillä että kyllästyisin trikoisiin varmaan vielä eläkeiässäkään (kuosit vaan villiintyy mitä enemmän ikää tulee), mutta kyllä hame on aina hame. Tällä kertaa vekkihame.


Tuli vahingossa perinteinen bloggariasento kengänkärjet yhdessä, pahoittelen :D En oikeastaan voi sietää vaaleaa lilaa, mutta asusteissa ja kynsissä se toimii. Olen vähän kauhulla katsellut tämän kevään kuvastoja, jotka pursuilevat kyseistä väriä vähän joka vaatteessa.Kevät keikkuen tulevi ja sitä myötä jakut. En olisi ikinä uskonut sanovani että olen lopulta ihastunut jakkuihin. Kunhan niissä on jotain jännää, kuten esimerkiksi tämän Maison Martin Margielan (for H&M) jakun rullatut olkatoppaukset.

Kommentit (13)

nox
4/13 | 

Sulla on tosi inspiroivia asuja ja sun kautta uskalsin käyttää kellohelmaista hamettakin :D Mutta minulla olisi kysymys: haluaisitko tehdä Olivia Rougesta ja muista Tampereen burleskitähdistä sellaisen jutun, missä pääsisi syvemmälle aiheen saloihin :D Olen siis Olivian sivua seurannut, mutta olisiko sellainen burleski "for dummies"-juttu paha toteuttaa, missä vaikka Olivia ja muut kertoisivat jotain aiheesta? Mietin kysyäkö täällä vai Olivian sivulla, mutta hän ilmeisesti on äitiyslomalla (?) enkä tiedä voiko häiritä näin hölmösti :D

Nox
6/13 | 

Ei siis ole mitään akuuttia, olen vaan kiinnostunut burleskista kun olet siitä puhunut ja mitä olen aihetta googlaillut. Sama toisaalta on roller derbyssä, en kehtaa mennä paikan päälle kun olen varmaan liian maalainen :D
Haluaisin vielä avata tuota "inspiroiva asu" - kommenttia, koska sinun kauttasi jotenkin tajusin, että kuka tahansa voi olla "oman elämänsä Nelliina" (toivottavasti ei kuulostanut creepyltä) ja käyttää vaikka sitä (oman mittarin) kreisiksi mieltämää kellohametta. Itsehän sitä eniten katsoo kieroon uusia asuja/vaatteita ja kaverit hurraa vieressä, kuinka vaate sopii.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011