Kaikenlaiset stereotypiat ovat juurtuneet niin vahvasti alitajuntaani, että aina kun näen pidemmän vekkihameen, mietin automaattisesti kirjastontätejä. Elämä kirjojen ympärillä ei ole yhtään huono assosiaatio (itseasiassa tällaisen lukutoukan näkökulmasta kirjojen lähituntuma olisi ihan unelma), ja nyt minullakin on midimittainen vekkihame (Zara).

Midi on tavallaan vaikea pituus, sillä sen kanssa on mahdollista keikauttaa kropan mittasuhteet vähän epäedulliseenkin suuntaan. Mutta lyhyt takki onneksi toimii tässä yhtälössä. Tämä kyseinen armeijahenkinen jakku on Mangosta.

l

Nämä vähän erilaiset asukuvat on otettu Sanoman talossa Ruoholahdessa, jos ihmettelette maisemanvaihdosta :) kuvista kiitos Veeralle

Wannabe kirjastontäti -tyyli oli sellainen, että viihdyin vaatteissani harvinaisen hyvin. On ihan parasta löytää vaatekaapistaan uusia yhdistelmiä, kun sitä pääsääntöisesti tulee jumitettua samoissa vanhoissa ikuisuuden. Nyt otan missiokseni tälle keväälle rokata midihelman kanssa, meni syteen tai saveen. 

Kommentit (2)

Kstontäti
1/2 | 

Sulle, pitkälle ihmiselle, sopii midi-mitta todella hyvin. Oikein kivan näköinen asukokonaisuus. Kirjastontäti-lookista on pakko sanoa, että minun näkemykseni näin sisäpiiristä on se, että kirjastontädit pukeutuvat Marimekkoon ja Nansoon. Niin huvittaa suuremmissa koulutustilaisuuksissa se kuosimekkojen määrä :)

jella
2/2 | 

Näytät todella hyvältä :) aivan ihana asukokonaisuus, täytyy yrittää kopioida.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011