Marraskuu ja synkistelytunnelmointi kynsissä jatkuu. Haluaisin upottaa sormeni sormuksiin ja mustaan kynsilakkaan, joista edellisen unohdin jälleen kerran ostaa kauppareissulla. Ostin kuitenkin vohveliraudan, nyt en voi enää päteä silläkään pelissä "en ole koskaan". Tähän mennessä en ole koskaan tehnyt vohveleita enkä asunut samassa taloudessa vohveliraudan kanssa.

e8marras14

Vähän rapistuneen punaisen lakan pelastaa näppärästi sutimalla glitteriä kynsien tyveen. Näyttää fantsummalta livenä kuin kuvissa, kun hopea kimaltelee sormia liikuttaessa.


Olen joskus käyttänyt sormuksia kilokaupalla, eli melkein joka sormessa, mutta niiden riisuminen ja takaisin laittaminen käsien pesun yhteydessä oli rasittavaa. Naiset joilla on paljon sormuksia, herättävät mielenkiintoni. Haluaisin kysyä onko jokaisella sormuksella merkitys, jokin tarina taustalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

1/6 | 

Itse en osaa käyttää useita sormuksia samaan aikaan, koska en pidä kalahtelusta ja sormusten osumisesta toisiinsa. :) Rannekoruissa se ei haittaa.

2/6 | 

Itse käytän sormuksia paljon. Suurimmalla osalla sormuksistani on jokin henkilökohtainen merkitys. 1 sormus, joka on ollut vasemman käden peukalossani n. 10 vuoden ajan melkein joka päivä, kuvastaa minulle itseäni. Tuntuu erittäin pahalta, kun joku pyytää ottamaan sen pois.
Sormus on todella yleinen: Kalevalan Sydänsormus. Melkein kaikilla tuntuu olevan sama sormus. Silti se on minulle tärkeä.

3/6 | 

Mulla on 7 sormusta vakikäytössä päivittäin ja melkein kaikki halpaa rihkamaa :D Löytyy yläkoulun luokkasormus, ykkösluokan luokkaretkellä Tietomaasta ostettu "tunnesormus", kaksi ikivanhaa hopeista tädiltä saatua (israelilaista alkuperää) sekä matkamuistot Namibiasta, Unkarista ja Ranskasta.

Ninni
4/6 | 

Minulla on myös paljon sormuksia. Kuusi näyttää löytyvän tälläkin hetkellä :D Suurin osa on minulle hyvin tärkeitä ja niihin liittyy muistoja ja merkityksiä. Rakkaimpina tietenkin kihla ja vihkisormus, mutta löytyy myös tuo Kalevalan sydänsormus jonka olen saanut mieheltäni lahjaksi. Yksi sormus on ollut sormessa 12-vuotiaasta saakka :D

Leeinsane
6/6 | 

Minä käytän joka päivä kahdeksaa sormusta. Kihlasormusta vasemmassa nimettömässä, pikkurillissä on mieleltä alkuaikoina saama teräksinen sormus, etusormessa on äidin vanha luokkasormus vuodelta -75, ja peukalossa on kalavalakorun ohut sormus jonka sain synttärilahjaksi kauan sitten. Oikeassa kädessä nimettömässä on sormus jonka teetin kun valmistuin ammattikoulusta (pyysin isääni ostamaan ihan minkälaisen tahansa, mutta hän ei uskaltanut vaan sanoi että teetä mieleisesi ja hän maksaa lahjaksi valmistumisestani), keskisormessa on äidin siskon vanha luokkasormus vuodelta -69, ja etusormessa kalevalakorun leveä sormus jonka sain lahjaksi. Peukalossa on myös kalevalakorun tämä yleinen sydänsormus joka on myös lahja. Onhan noilla tarinoita. En muuten koskaan ota sormuksia pois käsien pesun ajaksi, kyllähän nekin siinä likaantuu ja kerää likaa niinkuin kädetkin. Siirrän niitä sormessa vaan eteen ja taakse pestessä ja kuivatessa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011