Olen löytänyt kirppikseltä kauan kauan sitten nipun kullanvärisiä verhotupsuja. Vanhat kunnon tupsut eivät taida olla nykyään enää suurinta huutoa, mutta minusta ne näyttävät upealta raskaiden paksujen verhojen parina. Ompelin saunakamariin verhot itse, kun valmiina ei löytynyt oikean mittaisia eikä mitään sen suuntaista muutenkaan, mitä olin ajatellut. Mukavaa että sain vihdoin käyttöön myös tupsut, sopivat verhoihin paremmin kuin hyvin.


Olin jo valmistautunut kiinnittämään tupsut seinään tavallisella ruuvattavalla metallikoukulla, mutta hakiessani vierassänkyyn patjaa Sotkasta, löysin yllätyksekseni todella hienot tupsukoukut. Tuli ihan täysin puun takaa että tavalliseksi patjakaupaksi mieltämästäni Sotkasta löytyi patinoituja koristeellisia koukkuja. Mutta mikäs sen parempaa, ovat rutkasti komiammat kuin rautakaupan tavalliset metalliset.

Verhot ovat puolipitkät, sillä ne eivät saa peittää patteria. Olen käyttänyt vuositolkulla ylipitkiä verhoja, ja nyt nuo lyhyemmät tuntuivat todella raikkaalta vaihtoehdolta vaikka ne osittain pakon sanelemat olivatkin. Kapea matto sohvan edessä on myös uutta, se on Ikeasta. En tiedä mikä on, mutta en kykene ostamaan muhkeita mattoja kirppiksiltä :D Jonkun räsymaton ehkä, kun sen saa jynssättyä juuriharjalla varmasti kunnolla puhtaaksi. Alan pikkuhiljaa mieltymään tuohon mummoni funkkishenkiseen lipastoon, vaikka aluksi epäilin että se ei sovi huoneeseen ollenkaan. Oikeastaan se sopii erittäin hyvin, kaiken kruusauksen tasapainottamiseksi. Rakkaille esineille löytyy aina paikka.

 

Kommentit (15)

Sanna
2/15 | 

No tietenkin just sulla on myös tupsumieltymys. :D ..haluaisin ripustaa kaapinoveen koristeeksi, mutta täydellisiä tupsuja onkin yllättävän vaikea löytää, joten voit onnitella itseäsi jälleen kirpparilöydöstä. :)

3/15 | 

Tulin myös vinkkaamaan Maria Montazamista :D olin syksyn 2012 ruotsissa ja ainakin tuolloin joka ainoasta kaupasta löytyi montazami-tupsuja, onkohan noi ruotsissa vieläkin ihan in? Niitä oli saatavilla pienenpienistä ihan megaisoihin tupsuihin, ja jouluksi taisi olla myös tupsukoristeita :D Me tietenkin naurettiin niille koko syksy KUNNES innostuin ostamaan itsellekin muutaman.... ;D

Indien
4/15 | 

Hih :D tuo siun saunakammari on kuin jostain vanhasta kuninkaan salongista :) ihana :D

L
5/15 | 

Heitän kommenttia tänne kun muualle ei ole mahdollista. En pysty lukemaan Vaatehuoneen puolta ollenkaan mobiililaiteilla sillä sivu heittää jonkin Olivia-lehden kyselyn tms. postauksen "eteen" ja sitä ei saa millään suljettua vaikka x-merkkiä painaisi. :'(

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Argh se ei vieläkään toimi siis! Olen tästä raportoinut jo pari päivää sitten että markkinointitutkimus (blogikysely) ei toimi kaikissa selaimissa oikein, pahoittelut! Itse pääsen eteenpäin firefoxilla kun klikkaan tummaa aluetta sen kyselylaatikon ulkopuolelta, mutta mobiilissa sekään ei taida toimia :( Laitan vielä infoa IT:lle, kiitos että ilmoitit!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Piipa
6/15 | 

On todellakin hienon näköistä!
Itse tekisin niin verhojen suhteen, että ostaisin puisen verhotangon ja maalaisin sen spraymaalilla joko messingin- tai kullanväriseksi.
Näin tein itse... Harmi, kun en voi näyttää kuvaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011