Vielä muutama vuosi sitten kiersin kaikenlaiset jakkuihin viittaavat vaatekappaleet kaukaa. Bleiserit, jakut ja muut ryhtivaatteet ovat kuitenkin salakavalasti alkaneet hivuttautua osaksi garderobiani, aluksi mekkojen pariksi ja nykyään myös farkkujen ja housujen pariksi. En vieläkään lämpiä todella sliipatuille jakkupuvuille, mutta siistimmät (ja silti rennot) irtotakit ovat hyvä vaihtoehto trenssille. Käytänkin näitä nimenomaan ulkotakin korvikkeena.

Takinkääntö pukeutumisasioissa on ihan arkipäivää minulle, ei-koskaan-vaatteista tuleekin suosikkeja. Tyyli elää ja muovautuu minun mukanani. Yhdistin harmaan H&M:n bleiserin tällä kertaa tavallisiin sinisiin pillifarkkuihin ja valkoisen sifonkipaitaan. Onko tämä sitä normcore tyyliä nyt sitten vai pilaako puputennarit tavallisuuden.Heräsittekö ihastelemaan punaista kuuta? Verikuu on mielenkiintoinen myyttisessäkin mielessä, mutta pakko se oli nähdä ihmissusivaarasta ja maailmanlopun enteistä huolimatta :D Kävi aika hyvä tuuri kun hilpasin ulos aamulla 5:45 ja kuu näkyi noin viiden minuutin ajan pilvettömältä taivaalta. Se hehkui punaisena kuunpimennyksen ollessa täydellinen, ja hetkeä myöhemmin koko komeus katosi pilvimassan taakse. Seuraava mahdollisuus superkuunpimennykselle Suomessa onkin sitten vasta 2036, että hetken saa odotella.

 

Kommentit (6)

Noppa
3/6 | 

En harmiksi nähnyt kuuta mutta ostin viikon sisällä 5 takkia!! Siis aivan suunnittelematta. Tuli eteen yli 50 prossan alerekki, josta lähti petroolinsininen ja musta villakangastakki, samoin mustavalkoinen villakangasprätkärotsi.
Pinkaisin koulun jlk. kirpparille, jossa kerrankin oli musta pusakkamallinen aito nahkatakki ja musta puolipitkä puuvillatakki vetskarilla. Nämä kaikki tekivät yhteensä n.82€.
Nyt ont takkia joka lähtöön ympäri vuoden.

Myyrä
4/6 | 

Onpas kiva bleiseri! Haluaisin omistaa tuollaisen hieman hillitymmän itsekin, mutta aina sitä vaatekaupassa löytää itsensä hipelöimästä kaikkea värikästä ja omituista :D onkohan noita vielä myynnissä h&m:llä, milloin ostit omasi? :)

tsägä
6/6 | 

Heräsin ja koin pettymyksen, liikaa pilviä tiellä :( jään odottamaan seuraavaa kertaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011