Oletteko jo huomanneet Venäjän Voguen julkaisemat kuvat tulevasta H&M:n ja Versacen yhteistyömallistosta? Tässä muutama:


versace-x-hm-vogue-russia-01

versace-x-hm-vogue-russia-01


v5

v5

(Kuvat: Styleite)


versace-x-hm-vogue-russia-02

versace-x-hm-vogue-russia-02

Näyttää erittäin Versacelta, kuten toki odottaa saattoikin. Kultaa, eläinkuosia, väriä ja överiä. Ja överiyden ylimpänä ystävänä olen ihan liekeissä noista megalomaanisista koruista (tuo choker on pakko saada) ja yllättävää kyllä, pikkumustista. Tosin luulen, että minimalistisessa Suomessa nuo värikkäät eläinkuosit eivät sytytä kansaa siinä määrin, kuin vaikkapa Italiassa, mutta jääkäämme odottamaan virallisia mallistokuvia.

Kommentit (13)

1/13 | 

Överi-choker ois kiva saada napattua, samoin tuo vyö (?) tokavikassa kuvassa ja samoin musta mekko.

2/13 | 

Tuo rannekoru näyttää herkulliselta! Ja on tuo pinkki mekkokin aika super, nahkatakin rouheudesta puhumattakaan! :-) On näillä sitten varmaan jo vähän korkeammat hinnatkin, mutta onhan ne upeita. Täytyy odotella vielä mallisto kuvia!

Heini
3/13 | 

Tällä vkolla bongasin Sara-lehdestä takin, joka taisi olla myös tätä mallistoa? jotain kultajuttua selässä ainakin kimmelsi ;)

-
5/13 | 

Viimeisen sivun eläinkuosinen takki!!! Voisin ehkä kipaista hömppään, jos tuo tänne asti rantautuu :D

Iidis
9/13 | 

Taisin iskeä silmäni tuohon tokan kuvan mustaan mekkoon. Äh, kun ei näe tuon paremmin minkälainen se on. Vähän nimittäin arveluttaa nuo "ympyrät" rintojen kohdalla, tiedä sitten kuinka irvokkaalta ne näyttävät näissä vesimeloneissa :D

henne
13/13 | 

Huhhuh, on kyllä niin just italialaisia mutta myös takuuvarmasti venäläisiä miellyttävä malisto! Kävin toukokuussa Pietarissa ja siellä meininki tuntu olevan, että mitä överimpi, sen hienompi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012