Brittien Vogue oli ladannut eetteriin muutama viikko sitten Versace for H&M -kokoelman osan 2 eli kevään mallit. Aika söpöliinejä mansikoineen kaikkineen. Kevätherkut tulevat online myyntiin 19. tammikuuta eli ihan muutaman viikon päästä. Kokoelma näytti olevan melko edullinen verrattuna syksyn mallistoon, lähes kaikki osat mahtuvat 20-60£ haarukkaan.


z31

z31

Pureeko keväthempeily?

Kommentit (19)

2/19 | 

Ei kyllä taida tämän tyttösen päälle mennä ihan noin söpöt ja tyttömäiset vaatteet, mut ovathan ne aika cool :)

essiessi
3/19 | 

Noi sortsit on ihan ylisöpöt! En kyllä tiä miten ne mun tyyliin sopii mut luulen et on pakko ainakin yrittää saada noi itelle :P

Miniananas
4/19 | 

Jos reiteni keväällä sallivat, ostan nuo housut itselleni! Ihana väripuklu.

6/19 | 

Puree huomattavasti paremmin kuin edellinen mallisto. Bikinit ja shortsit tahdon, jos kroppa sen sallii. Ovat sen verran huomiota herättäviä, että täytyy olla kohtalaisessa kunnossa jotta kehtaa käyttää.

Nadya
9/19 | 

Nam, kaikki paitsi neuletakki ja rannekoru ovat ylitsevuotavan ihania (:

Bikinit ja nuo molemmat kengät on ainakin PAKKO saada!

Agatha
10/19 | 

Samaa mieltä jennin kanssa, ihan kauheita :) Muutenkaan mä en oikeen ymmärrä näitä h&m yhteistyökamppisten hehkutusta, ihan samalla lailla ne on sitä tusinamuotia mitä on kaikilla, kuin muukin h&m valikoima.

11/19 | 

Voihan Versace, kyllä nyt hempeilyttää <3 Ihania juttuja mielestäni, liika on ehkä liikaa ainakin paikoittain, mutta tuon rannerenkaan ja ballerinat kelpuuttaisin ehdottomasti myös omaan vaatekaappiini :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011