Viikko sitten kävin Pirkkalassa katsomassa miesten roller derby -pelin, kun Tampere Rollin' Broseja vastaan saapui joukkue Göteborgista. Johan oli rytinää radalla, huhhuh! Mutta erittäin viihdyttävää sellaista ja katsomotkin olivat ihan täynnä. Tampere vei voiton aika kirkkaasti toisella puoliajalla, vaikka ensimmäinen 30 minuuttia pelattiinkin tasan. Hyvä Bros!

Lauantai oli niin lämmin ja aurinkoinen että laitoin sen kunniaksi jalkaan shortsit. Mustat väljät pitsishortsit ja valkoinen T-paita, normipäivän normiasu.Piiiiitkät Erika Worksin hapsukorvikset (saatu) toimivat auki olevien hiustenkin kanssa pilkottaessaan latvojen seasta.Kissankorvakenkäni tapasivat urheiluhallilla hienoimmat VANSit mitä olen tähän mennessä nähnyt. Hullen kengissä oli päivänkakkaroita!
Viime lauantaina oli myös Mama Rougen laskettu aika, ja mikäs sen parempaa ajanvietettä kuin kannustaa Broseja :D Eilen poika lopulta saapui maailmaan, enkä malta odottaa että pääsen morjestamaan kaveria! Toinenkin läheinen ystäväni sai viikko sitten vauvan, joten meillä on kohta näitä leikkikavereita Annille lähipiirissä oikein kunnolla :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012