Nyt se on sitten alkanut, arki isolla A:lla. Palasin eilen äitiyslomalta takaisin töihin ja tuntui kuin en olisi koskaan pois ollutkaan. Tampereella asuessani työmatkani oli pari minuuttia, nyt se on parikymmentä minuuttia junassa per suunta. Ei paha. Ensimmäisen työpäivän aamu valkeni rankkasateen siivittämänä, joten korkkarit sai suosilla jättää kotiin. Mangon keinonahkamaiharit pitävät täydellisesti vettä, käyvät kumisaappaista:


Oli muuten kummallinen tunne käydä työkavereiden kanssa lounaalla ja syödä pitkästä aikaa kaikessa rauhassa, lämmin ruoka kuumana! Olen oppinut vauvavuoden aikana niin nopeaksi syöjäksi, että pitää oikein ajatuksella himmata tahtia. Vauvan kanssa oppii hoitamaan omat juttunsa vauhdilla ja yksikätisenä :D


Paita & saappaat - Mango, hattu - Kling, liehuketoppi - Lindex, laukku- UGG ja leggarit - Amisu.Olenko jo riittävän monta kertaa maininnut että rakastan syksyä, syyskauden pukeutumista ja tämän hetken muotia 70-luvun henkeen? Ai en vai. Rakastan! Lierihatut, kukkapaidat, neuleet ja murretut värit, 100% minua. Nauratti lukea bloggaajakollegani Hertan avautumista ihan päinvastaisesta :D Mutta näin sen pitää ollakin, osa tykkää osa ei, pukeudutaan kaikki oman makumme mukaan.

Tajusin juuri että meillä, eli minulla ja teillä, jotka olette samoilla linjoilla kanssani saattaa koittaa kunnon apajat joulun alennusmyynneissä. Voisin nimittäin kuvitella että tämän syksyn muoti ei ihan välttämättä ole se suosituin myyntihitti kautta aikojen. Kai.

Kommentit (8)

Iiinna
1/8 | 

Bloglovinin mobiilisivussa sun teksti jäi kesken kohtaan "saa nähdä kuinka kauan tätä iloa kestää..." ja heti ajattelin että lisää vauvoja! <3 <3:D

Minna
3/8 | 

Noh, tästä tuli uusi teaseri. Missä on maininta "saa nähdä...", en löytä sitä tekstiä (sanasokeutta) ja mitä tapahtuu, mikä estää työnteon? Kertokaa uteliaalle!

4/8 | 

Näppärä toi DNA:n yhteistyökysely... Varmistetaan ainakin, ettei kukaan voita yhtään mitään, kun lomakkeen tarkisteissa jokaiseen kenttään vaaditaan sähköposti. Ja muutenkin Firefoxilla rannekkeen kuva tunkee ruudusta ulos. :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011