Tämä on ensimmäinen video pitkästä aikaa, jonka olen katsonyt syvässä hiljaisuudessa alusta loppuun. Yleensä en katsele Youtube-pätkiä lainkaan, minun juttuni on enimmäkseen lukeminen. 

Tässä on se onni, että pidän työstäni erittäin paljon, muuten olisi voinut iskeä vielä isompi ahdistus. Nyt voi ahdistua vain yleisesti. 

En usko, että monikaan pystyy katsomaan kyseistä neljää minuuttia ajattelematta mitään. 

Kommentit (7)

Mallura

Mä taas sanoisin, että onneksi asun maalla (vaikka Hkissa asunkin). :D Työväsymys kyllä vaivaa, mutta ei saanut onneksi enempä ahdistumaan.

Senttu

Oh, synkkä oli! Itselle tuli kiitollisuus asua pikkukaupungissa, jossa ruuhkaksi riittää jos joutuu 10 autoa odottamaan risteyksessä ja citymarket lasketaan tavarataloksi 😄

Hmm

Nojaa... Olen varmaan jotenkin tunnekylmä, mutta minussa tuo ei herättänyt mitään muuta ajatusta kuin, että elämä on ihan mitä itse sen valitsee olevan. Mitään erityistä tunnetta video ei synnyttänyt, vaikka on hyvin rakennettu. Ehkäpä tuosta puuttui se samaistumispinta itselleni.

Halina

Hyvin tehty video, mutta en (onneksi) samaistunut! :D en aktiivisesti etsi onnellisuutta, mutta olen huomannut silti olevani aika onnellinen. Se ei ole mikään asia, jonka voi saada tai menettää. Ollaan käsitelty aihetta myös koulussa (sosiaaliala). Jos aihe kiinnostaa niin kannattaa lukasta vähän sosiaalipolitiikasta ja hyvinvointiyhteiskunnan kehityksestä, koska sen pohjana on käsitelty paljon onnellisuutta käsitteenä. Anteeksi kun ei ole nyt suorilta antaa oppikirjojen/luennoitsijoiden nimiä (nää kurssit kuulu perusopintovaiheeseen ni ei lahopää muista enää xD). Googlesta ja kirjastosta löytyy!

Vierailija

Ei kannata juosta kaiken turhan perässä.Vähemmälläkin pärjää elämässä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat