Nenäpäivän videomatskua kolahti sähköpostiini, joten pidemmittä puheitta jakoon vaan. En voi ainakaan valittaa seurasta, kun minut on näköjään laitettu samaan pätkään ihanan Antti Asplundin kanssa, Minna Parikasta puhumattakaan!

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=7PhNDN_4ca8&feature=feedu[/embed]

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=oT6fC2qgzpw&feature=related[/embed]

Olin noiden videoiden kuvaushetkellä niin kuitti ja hepulissa Olivian kuvausten jäljiltä, että ei ollut ihan helppoa muistaa mitä pitikään puhua :D eikä asiaa varsinaisesti helpottanut se, että tämän naisen pää tyhjenee sillä minuutilla, kun videokamera kääntyy kohti. Mutta hauskaa oli ainakin myllätä mekkorekeillä ja hattuhyllyillä, ja pöljäilyhän se idea nenäilyssä onkin. Terveiset Pasilan pukuvarastolle, sen punaisen isolierisen hatun saa milloin tahansa hukata Tampereelle <3


nelliina nenäpäivä

nelliina nenäpäivä

Muistakaa Nenäpäivä ja Nenäpäivä-show TV2:lla ja netin puolella Areenassa perjantaina 4.11. !

Kommentit (61)

Marjukka
1/61 | 

Nyt mun täytyy kommentoida, että en ole koskaan ymmärtänyt tätä NENÄ-päivää. Mikä ihmeen nenä-päivä? Miksi nenä? Mitä tällä halutaan viestittää?

Joo, tiedän kyllä mihin varoja kerätään, mutta miksi tällaisella tavalla?

Mun mielestäni tämä nenä-juttu vaan hämärtää hyvää asiaa.

Eli jos joku osaa blondille selittää, miksi näin, niin hyvä!

inneJ
2/61 | 

Pakko vaan sanoo, että sulla on kyllä kiva ääni. Jaksais kuunnella pidempääkin juttua. :)

iviivi
3/61 | 

awww oot ihana ja söpö ja kaikkea! oon vissiin aikasemmin missannu kaikki sun videoesiintymiset kun en muistaakseni oo kuullu sun ääntä aikasemmin! onhan se aina hirveetä katella itteään että voi vitalis mitä mä oikein sössötän - mut no worries ei kukaan katsoja tollasta tajua, kaikki on vaan ihan fiiliksissä sun sulosuudesta! oon kade!

Rytsis
5/61 | 

Vautsi olit ihan sikahyvä noissa videoissa!!!! Sunhan pitäis ruveta vaikka juontajaksi =)

Darling
7/61 | 

Nelliinalla on aika jäätävä ässävika. Eikä siinä ole mitään vikaa - antaa kaikkien kukkien kukkia. Mutta puherooleissa tuo vika ei ole etu.

tipitii

Kamalaa! Nyt mun perjantai meni pilalle ja varmaan ois parempi mennä samantien kuulokokeisiin, sillä en kuullut yhtään mitään S- tai L-vikaa! Mutta kuunteleppa murupieni vaikkapa Jani Wickholmin lauluja hetken, sillä kaverilla on oikeasti hieman pehmeä tapa lausua L. Kuitenkin on laulaja, ja hyvä sellainen. :) Niina, oot ihana tuossa videolla :)

lelkola
9/61 | 

oot kyllä todella söpö! mie en huomannut mitään l-vikaa enkä muutakaan, joten elä sie suotta semmosia murehdi :)

Nora
10/61 | 

Ihan mahtava video! Mulla on myös L-vika, eikä hävetä tippaakaan.

Ps. Aivan ihana kun sanot kenkien kohdalla tuon "Ne on siinä". En tiedä miksi? Sympaattinen :D

Enena
11/61 | 

Hahaa, tosi kiva nähdä susta videookin välillä! :) sen ei olis pitäny yllättää, mutta Nelliinahan kuulostaa hitusen tamperelaiselta, nääs!! :D mahtava pätkä, tykkäsin kovasti :)

Nora
12/61 | 

Täytyy myöntää että ällävikaisia ei kyllä ole mullekaan kovin paljoa tullut vastaan... Yhden tiedän, nyt sinun lisäksesi :D Oon aina vaan ajatellut että oonpahan ainakin aika uniikki tapaus :--)

13/61 | 

Ihanan sympaattinen oot tuossa videossa. Noi toistot oli kyllä aika hassuja. Oma ehdoton naurattajani oli tuo rintaliivit vaatteiden päällä toisto :'D

En kyllä itse huomannut että sulla olisi mitään vikaa puhumisessa. Ja tosiaan aika mielenkiintoinen mielipide tuolla tuli joltain, että jos ei puhu täydellisesti ja sujuvasti, niin ei saisi esiintyä julkisesti.... Onhan Lolallakin puheessa aika persoonallinen r, mutta eipä se häntä estänyt aikoinaan olemasta missi ja myöhemmin juontamasta vaikka mitä ohjelmia ja tapahtumia. Samoin, löytyyhän suomesta tosiaan laulajia ja räppäreitä joilla toi r tulee aika persoonallisesti ulos. Kenellä olisi pokkaa sanoa heille, et nyt pois sieltä lavalta, ette te puhevikaset voi esiintyä :D

saana
14/61 | 

Olenko mä ainoa, jonka mielestä noi nenät on ennemmin karmivia kuin hauskoja? o.o Tai sitten olen katsonut liikaa tappajapelle-elokuvia...

Katriina

Mun mielestä nenäpäivä on hyvä juttu mut mäkin ihmettelen että MIKSI JUURI NENÄ? D:

iris
17/61 | 

Vau, sä kuulostat ihan eriltä ku kuvista tulee mieleen :D tai siis se ei oo mitenkään huono juttu, päinvastoin, mutta kun kuulin sun äänen ekan kerran niin yllätyin. Ihmisistä tulee aina jonku tietty ääni mieleen ku katsoo kuvia, niin nyt mun ajatus sun äänestä oli ihan erilainen ku sun ääni. mut se ei oo huono juttu, sulla on pehmeä ja sulonen ääni :)

Esiinnyt myös tosi luontevasti ja selkeesti, enkä minä huomannut mitään l- vikaa.

veera karoliina
18/61 | 

Ärräviasta maininnut ihminen ei taida tuntea Tampereen murretta, vaan on sekoittanut 'rohisevan' tamperelaisärrän (my love<3) ärrävikisuuteen.

20/61 | 

Oh voi kuinka ihanan suloiselta näytti tuo sun kameran edessä oleva jännitys. Tiiän että se on varmasti aika kamalaa etc. mutta toisaalta se teki juuri tuosta videosta vielä kivemman koska puhujaa jännitti niin pirusti!

Ja kunhan joku sun tunkee kameraan eteen puhumaan useimminkin niin kyllähän se varmaan ehkä toivottavasti alkaa olemaan vähemmän jännittävää?

Ja mitä kommenteista luin noista puhevioista niin pahimpina päivinä tämän neidin ärrät on sellaista pörinää että oksat pois. Osaan siis kuullostaa ihmiseltä jolla on vaikeuksia sanoa kirjain r vaikka oikeasti näin ei ole. Niin ja kun joku sitä kommentoi niin kyllä sua jakselis kuunnella pidempääkin, miten olisi jos rupeisit kirjoja lukemaan äänikirjoiksi? :P

eni
23/61 | 

Yleisesti ottaen vaikutat videolla rennolta ja puhe on selkeää. Hyvältä siis näyttää! Mutta yksi asia mua häiritsi: tiedän, että sulla on kivat silmät, mutta otsatukka peittää ne eikä muutenkaan ole kovin imarteleva. Muuten sun hiukset on kyllä nätit (huolisin itellekin!) ja sä oot kaunis! Ihana toi rintaliivit vaatteiden päällä -kohta! :D

Minna
24/61 | 

Apua mä luulin et sulla ois matalampi ääni, oon niin yllättyny sun äänestä :D

-
26/61 | 

en oo ikinä kuullukkaan mistään l-viasta enkä sitä huomannu videoltakaan :D

turhaa jännität :)

Tuleva puheterapeutti
27/61 | 

Kaikki r, l ja s-viat ynnämuut on vaan hauska osa ihmisen persoonaa, eikä todellakaan estä mitään julkisia puheammatteja. Kuka pystyy ajattelemaan Tarja Halosen ilman ihanaa ärräänsä ynnämuita äännevirheitä. :) Ja itselläkin tais olla korvissa vaikkua tai jotain, kun en kiinnittäny huomiota ällään enkä "jäätävään ässävikaan".

Mari
28/61 | 

Minäkin yllätyin äänestäsi! Kuulostit "tyttömäiseltä", kiltiltä ja ystävälliseltä. Olen luullut, että sulla on paljon matalampi ääni ja kuulostat jotenkin "kovemmalta". Ja luulin, että olen nähnyt sinut videolla ja tietäisin sitä kautta miltä kuulostat, mutta ilmeisesti kyseessä olikin pelkkä blogin lukemisen kautta syntynyt mielikuva enkä siis ollutkaan kuullut puhettasi aikaisemmin. Jännää :)

hippiäinen
29/61 | 

Oi, oot Niina niin kaunis ja ihana bloggari :) Ihanan positiivinen fiilis välittyi tuosta pätkästä, sitä oli kiva katsoa!! :)

Mulla on vaan kamalan ristiriitainen fiilis näistä hyväntekeväisyystempauksista. Näin järjestövarainhankkijana nimittäin tiedän, että todella moni selittelee itselleen että eihän mun nyt muuta tarvii kun osallistuin silloin siihen ja siihenkin missä oli se ja sekin julkkis. Eli valitettavan monelle nämä suuren profiilin tempaukset ovat vain helppo tapa ostaa hyvää omaa tuntoa, vaikka niiden todellinen vaikutus kentällä on aivan marginaalissa verrattuna vaikkapa kuukausilahjoituksilla saataviin summiin. Lisäksi tästä nenäpäivästäkin jää lähinnä mieleen vaan toi... No, nenä, eikä oikein oikea asia. Eli se ei valitettavasti nosta ihmisten tietoisuutta humanitaarisen avun tarpeesta.

Enkä tarkoittanut tulla tänne kenenkään nenäpäivä-iloa pilaamaan tai myrtseilemään, vaan pohtimaan... Kunpa useampi ihminen lähtisi vaikkapa lahjoittamaan kuukausittain!!! Pienillä teoilla voi saada paljon aikaan! :) Eli vetoan teihin hyvät Nelliinan vaatehuoneen lukijat: ryhtykää kuukausilahjoittamaan jollekin järjestölle, apuanne tarvitaan kipeästi!!

Laura

Hei! Näin pakolaisuus- ja maahanmuuttoalaa opiskelleena ja vuosia alalla toimineena koen velvollisuudekseni kommentoida. Jokainen lahjoitus, oli se sitten kuukausilahjoitus tai kerralla tehty - on tärkeä. Suomen Nenäpäivä keräsi viime vuonna 1,9 miljoonaa euroa ja ohjelmaa seurasivat sadat tuhannet ihmiset. Yleisradion epäkaupallinen ohjelma sisälsi mm. monia raportteja niistä nimenomaisista kohteista, joihin Nenäpäivän avustustuotot menevät. Tämä lisää ihmisten tietoisuutta hyvinkin suuressä määrin, ja juuri näiden raporttien pohjalta moni ryhtyykin kuukausilahjoittajaksi, kun feissari sitten myöhemmin "iskee." En sanoisi myöskään, että 1,9 miljoonan euron summa on marginaalinen. Nenäpäivän esikuva, Brittien BBC:n Red Nose Day keräsi tänä vuonna 100 miljoonaa puntaa, ja on ollut jo useana vuonna maan katsotuin yksittäinen TV-lähetys Brittien television KAIKISTA OHJELMISTA. Lisäksi monet kokevat feissarit ja puhelinmyyjät (joista monien palkka lohkaisee ison siivun lahjoituksista) ahdistaviksi ja ikäviksi, mikä saattaa pahimmassa tapauksessa liittää koko asiaan hyvin ikävän mielleyhtymän. Nenäpäivän kehittämän säätiön Comic Reliefin suosio perustuukin siihen, että auttamisesta SAA tulla itselle hyvä mieli ja entistä parempi omatunto, ja että sen tulee tapahtua vapaaehtoisesti, ei syyllistämällä - näin kaikilla on hyvä mieli.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013