SPONSOROITU
Muistuttelen, että vielä ehtii mukaan Schwarzkopf Hair Icons -kisaan! Kuva pitää lähettää 15. marraskuuta mennessä. Mutta tietysti mitä aiemmin, sen parempi, että jää aikaa myös äänestykselle. Tuotepalkintojen lisäksi voi voittaa oman aukeaman Olivia-lehdestä upeaksi stailattuna ja VIP-liput Tukholman muotiviikolle.

Kävin tsekkaamassa ehdokkaita ja nappasin muutaman satunnaisen lempparin tähän alle. Hyvänen aika miten tuo Monan (1. kuva) tukka voi olla noin ihana! Jos en olisi tälläinen hörsöilijä, ottaisin kuvan mukaan kampaajalle ja sanoisin että yksi tälläinen kiitos. Malli vaatinee tosin myös aika paksua kuontaloa, että eipä se kävisi tälle hennolle luonnonkiharalle muutenkaan. Mutta aina voi ihastella muilla :)
Ylläri että rakastan myös punaista pitkää tukkaa, ruskeaa kiharajumalatarta ja vaaleaa megaotsista. Neljännen kuvan lyhythiuksisella AnniinaH:lla taas on niin kauniit kasvot, että olisi suorastaan rikos peittää se pitkällä tukalla. Lyhythiuksiset sirokasvoiset naiset näyttävät aina ihan keijukaisilta...

Ja jos ei innosta heittää kisaan omia hiuksiaan, käykää kuitenkin äänestämässä suosikkianne Schwarzkopfin kisasivulla!

Kommentit (13)

heartbeat
1/13 | 

Hey, kiitos miljoonasti kauniista sanoistasi!^^ Piristi kivasti vähän heikosti alkanutta päivää! Sun blogista alunperin bongasin koko kisankin ja päätin osallistua, kun olin juuri tukan laitattanut:)

Olisi aivan upeaa päästä stailattavaksi...!

Terkuin AnniinaH, kuva neljä :D

Kaljut FTW
6/13 | 

Mutta tuo (lähes) kalju <3 <3 <3 Olen itsekin kalju enkä vaihda tätä enää kauhean helpolla mihinkään!

dd
7/13 | 

Kiva tuo kollaasi, näkee sentään jotain.. feseen kun en koske, en käy, en anna sen ladata mitään javascriptejään tai tunkea keksejään.

Eikö nää firmat osaa enää tehdä kisoja *omilla* sivullaan?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012