Sanokaa vaan kun alkaa palaa hermo tähän syksyaddiktiooni, lupaan lopettaa. Mutta hei, vielä ei ole lunta joten ehtii ihan hyvin palel.. nauttia päivistä kissakengissä! Muistan eräänkin vuoden kun sain kipitellä avokkaissa vielä joulukuun puolivälissäkin, kunnes eräänä kauniina työpäivänä alkoi sataa lunta kesken päivän ja sitä tulikin sitten noin pari metriä, joten joudun pummimaan kyytiä kotiin työkavereilta. Asenteella loppuun asti :DEn pysty vieläkään kirjoittamaan sanaa loafer, vaikka se taitaa olla varsin kuvaava kenkämalli kyseisille mussukoilleni. Loafereista vaan on vähän liian lyhyt matka purkkareihin, jotka puolestaan aiheuttavat pahoja takaumia yläasteelle. Ja kun miettii että minulla ei edes ollut purkkareita, niin voidaan puhua jo melkoisista traumoista...!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012