Olen ollut tässä pari päivää vähän puulla päähän lyötynä, en oikein ole osannut päivittää blogiinkaan mitään järkevää. Nyt nimittäin kävi niin, että meistä tuli mitä hurmaavimman vanhan talon onnellisia omistajia vanhoine omenapuineen kaikkineen. Minun pitää koko ajan nipistää itseäni kun mietinkin asiaa, en voi uskoa tätä todeksi.

Blogia pidempään seuranneet ovat varmasti tottuneet kaihoisaan haaveiluuni maalle muuttamisesta, ja parin kuukauden päästä me sitten karistetaan Tampereen pölyt vintage-kalusteistamme, mekoistani ja Sakun resuisista farkuista, ja lähdetään Nöpö kainalossa landelle. Ei tosin kauas, vain 22 minuutin junamatkan päähän Akaan kaupunkiin (heheh kaupunki.. joopajoo).

Kuvahan nyt ei liity asiaan mitenkään, mutta ei välitetä siitä. Lunta piisaa Amurin betonibunkkerissa edelleen.


Kevään aikana blogissa tullaan näkemään jonkinverran ihan uutta sisältöä, pientä pintaremppaa ja sen sellaista, ja nyt näette ehkä lopulta millainen sisustustyyli meillä oikeasti on. Minulta toivotaan jatkuvasti sisustukseen liittyviä postauksia, mutta en ole katsonut niitä kovin kiinnostaviksi vuokra-asunnon kohdalla, minkä tapetteihin ja pintoihin ei ole päässyt pätkääkään vaikuttamaan. Mutta kohta puhaltaa ihan uudet tuulet, keväisten kukkivien omenapuiden tuulet. Palataan aiheeseen sitten kun aika on.

Jos onnellisuutta voisi mitata mittarilla, nyt alkaa olla meikäläisen kohdalla aikalailla lukemat tapissa. Onni on tässä, nykyhetkessä, ja se on parasta mitä voin toivoa.

Kommentit (178)

Viliina
1/178 | 

Mitä olen kuviasti ja huonekalujasi katsellut, niin sinulla on kyllä sisustussilmä kauniisti kohdillaan. Odotan jo kieli pitkällä tapettivalintojasi. Siis ihan oikeasti odotan, en edes sarkasmilla. Olen jo syvästi rakastunut sohvaasi. :D

Ja kuinka onnellinen sitä ihminen osaakaan olla periaatteessa tuntemattoman ihmisen onnesta! ^__^ Parhautta!

Renessanssi-ihminen
19/178 | 

Vedät aina tosi herkästi herneen nenään, jos kommenttiboksiin "pääsee" läpi vähän muutakin kuin pelkkää komppaamista. Ei tässä olla mitään linjaa ottamassa, vaan esittämässä, hui kauhistus, -mielipidettä. Kommentin oli tarkoituskin olla nuiva, koska huomaan aina ihmetteleväni ihmisiä, jotka ensin hehkuttavat sen hetkistä elämänmuotoaan/ruokavaliotaan/miestään whatever, mutta jonkin ajan kuluttua kun elämä jollain tapaa muuttuu, ollaankin taas ihan eri ääni kellossa. Aivan kuin ei osattaisi päättää, mitä mieltä ollaan asioista. No, se on varmaan se, että miellän tuuliviiri-ihmiset vähän epäluotettaviksi, tai toisten ohjailtaviksi. Mutta, tämä on vaan mielipide, näitä blogeja kun tulee silmäiltyä ja muodostettua niiden pohjalta tietty kuva kirjoittajasta. Kaikkea hyvää kuitenkin teille. Omistusasuminen on järkevä ratkaisu kaikin puolin. Joo, saa kivittää...

Katja

Hetkinen, sinä olet siis sitä mieltä, että jos rakastuu mieheen x, ja uskaltautuu hehkuttamaan suhdettaan, ja myöhemmin tämä suhde osoittautuu huonoksi, siinä pitäisi kuitenkin väkisin pysyä tai on sinun mielestäsi epäluotettava ja alat sen jälkeen kommentoida kyseistä ihmistä ikävästi? Aivan käsittämätön ajatusmaailma. Ihmiselämä on 80 vuotta pitkä, ja mieltään ei saa muuttaa kertaakaan, oho.

Paljon onnea Nelliinalle talosta, ihanaa että unelmat toteutuvat, muistan sinun unelmoineen siitä niin kauan kuin olen blogia lukenut :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

HAHHAH aika tiukkaa luonneanalyysiä pukkaa :DD minä pidän elämän rikkautena sitä että ei jäpitä jääräpäisesti 10 vuotta vanhoissa mielipiteissään, vaan on avoin ja vastaanottavainen uusille jutuille, paremmille ideoille ja mitä nyt eteen sattuu tulemaankin, elämä vie. Sinä ja minä olemme tässä asiassa niin vastakkaista suuntausta edustavia kuin olla voi, että tämä jutustelu ei taida johtaa mihinkään. Mutta tarkoituksellinen nuiva kommentointi ja tuhahtelu _vieraan ihmisen_ elämästä (mikä ei kosketa sinua millään tavalla) on aika turhaa eikö vaan, vai mitä katsot hyötyväsi siitä? Tai ehkä me erotaan tässäkin asiassa, itse en katso tarpeelliseksi nuivastella muiden tekemiä valintoja jos ne tekevät henkilön itsensä ilmiselvästi äärimmäisen onnelliseksi.

Eiköhän herneytyjä keskustelussa ole poikkeuksetta se, joka menee henkilökohtaisuuksiin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tiina
20/178 | 

Tervetuloa Toijalaan! Mä olen viihtynyt täällä kohta 39 vuotta, tosin miesystävän kanssa suunnitellaan muuttoa yhteen Tampereelle :)

jennï
21/178 | 

Siis onko teillä SEKÄ omenapuut ETTÄ pönttöuuni? Jos vielä sanot, että on lasikuistikin, niin ihastelumittari kiipeää totaalisiin huippulukemiin. Onnea unelmakotiin:)

23/178 | 

Onnea uudesta kodista! Nöpökin tulee varmasti myös viihtymään. :)

Tulen mielenkiinnolla seuraamaan pintaremonttianne, se on aina niin hauskaa näin ammatti-ihmisenä katsoa muiden puuhia kuinka onnistuvat niistä. :D

Sariska
24/178 | 

Mie jo aattelin et sulla onkin kaks pullaa uunissa yhden sijaan :D
Onnea uuteen kotiin! Innolla odotan täälläkin sisustus-juttuja :)

Pampula
25/178 | 

Oi, mä oon niin onnellinen teidän puolesta! Tuun nykyään useemmin tarkistaa mitä tänne kuuluu, kun koko ajan tulee ihania uutisia toisensa perään. Kun luin että teille on vauva tulossa, tuntui kuin hyvä ystävä olisi uutiset kertonut, niin ilonen fiilis tuli :)

atomi
26/178 | 

Voi josko me sitten saisimme kuvia sun "oikeesta" vaatehuoneesta! Ja jotenkin mielikuvissa sulle sopii sellainen Vihervaara-ympäristö :) Onnea talosta, onnenpekat!

27/178 | 

Oivoi, onnea vaan niiden omenoiden kanssa sitten :DD meidän (ihan taajama-alueella sijaitsevan) omakotitalon takapihalla on kolme omenapuuta, ja kun ketään ei ole kiinnostanut niiden hoitaminen pätkääkään, niin niitä syöpäomenoita tulvii kyllä ovista ja ikkunoista koko syksyn! Päälle vielä syömäkelpoiset, niin saa jääkaapin täyteen ja vielä joudutaan tunkemaan muovikassillisia isovanhemmille... Mutta onhan niissä hyvätkin puolensa, puiden väliin saa kivasti riippumaton viritettyä kesäisin ja kun lähiseuduilla muutkin saavat omista puistaan ihan tarpeeksi niin laittavat usein kadulle pahvilaatikkoon jakoon ja siitä on hyvä napsia kouluun kävellessä eväitä :) ja tietenkin pienempänä omenapuissa oli parasta kiipeillä, vaikkakin äiti pelkäsi lahojen puidensa puolesta :DD onnea sinne ja innolla odotan millaisia ralliruutulattioita ja kristallikruunuja teidän torpasta löytyy!!

Suski
28/178 | 

Hei, nyt pitää miunkin yhtyä tähän pitkäaikaislukijoiden ja vähän kommentoivien joukkoon ja onnitella teitä kaikista viimeaikaisista ihanista uutisista! On ollut ihan hassua, että voi tulla niin iloiseksi täysin tuntemattoman ihmisen iloisista uutisista. :)

Viivitys
29/178 | 

Wautsi, onnea! Jään mielenkiinnolla odottamaan remppa/sisustusjuttuja. Jos tällainen musta-valkosisustajakin saisi vähän inspistä hassutella sisustuksessa. Tosin ei sun ihana mekkotyylikään ole saanut mua luopumaan farkuista, mutta ihana nähdä erilaisia tyylejä :o).

Jen
30/178 | 

Onnea molemmista uutisista!:) me ostettiin kans vanha puutalo omenapuutarhalla raskausaikana ;) (tosin ei tiedetty vielä sillon raskaudesta). Elämässä tuppaa tapahtumaan paljon kerrallaan ja vastaavasti välillä on pitempään hiljaisempaa (näin ainakin mulla). Meidän "vauva" on kohta 3v ja puutalon remppa edelleen kesken = ikuisuusprojekti ;)

Anna Oksa
31/178 | 

Viialassahan minäkin asustan.En tiedä muistatko,kun oltiin kauppiksessa ja ammattikorkeassakin pyörittiin joniin verran samoissa jutuissa.

iituliina
32/178 | 

Vuhuu, onnea! Itse en tosin suostu hyväksymään Akaata edelleenkään, Viiala ja Toijala ja Kylmäkoski on mun juttuja enempi.
Terkuin entinen viialalainen ;)

rospe
33/178 | 

Voi ei onnea onnea miljoonasti! Muistan kun luin vauvauutisesta, oltiin kavereiden kanssa Pariisissa ja hypetin heille siitä niin paljon kuinka iloinen ja onnellinen olin (melkein heidän kyllästymiseensä saakka...) ! Vauvauutiset on aina parhautta<3 Ja nyt vielä tämä talo. Pakko myöntää että ihanaa olla näin iloinen jonkun toisen ihmisen puolesta! Tulee itsellekin parempi olo.

agnes
34/178 | 

Ei vitja! ihan kauheasti onnea!

Mulle tuli jotenki niin kauhean hyvä mieli tästä postauksesta - ja kaikesta vilpittömästä riemusta mitä sulla muutenkin on ollut mukana näissä viimeajan postauksissa kun onnelliseksi tulee ihan vaan siitä että voi syyä muutakin ku muussia.

Oon lukenu sun blogia jo varmaan vuosia, mutta jotenki tuntuu että oot nyt eniten just sinä. Ja mä oon ehottoman onnellinen sun puolesta. Voi että! :)

35/178 | 

Oi, onnea! Miten voikaan tulla näin iloiseksi jonkun periaatteessa-tuntemattoman ihmisen hyvistä uutisista, en ehkä kestä. :3

Heitu
36/178 | 

Voi että, sä elät mun unelmaa :) Paljon onnea sekä vauvasta, että uudesta kodista!

h_eidi
38/178 | 

Loistavaa, paljon onnea! Odotan myös suurella mielenkiinnolla sisustuspostauksia :).

Elviira
39/178 | 

En voi muuta kuin onnitella lämpimästi - kerrassaan upea kevät tulossa teidän perheelle!

Mari
40/178 | 

Toista kertaa saa jo pienen hetken sisällä vollottaa täysin vieraan ihmisen tekemisille :D Miten sitä voikaan olla näin onnellinen ja liikuttunut toisen puolesta. Ehkä osaan samaistua, kun oman talon ostosta on reilu vuosi ja toisen vauvan saamisestakaan ei vielä montaa kuukautta. Onnea miljoonasti!! Teille on tulossa hyvä vuosi! Tämä blogi on ollut minulle arjesta pakenemista, kun kaikki on niin eri tavoin kuin omassa elämässäni, mutta tästä lähtien saattaa muuttua osin myös vertaistueksi :D

Sindu
43/178 | 

Voi että! Sun blogisi on kyllä ollut viime aikoina ihan ykkönen, täällä saa jatkuvasti lukea onnellisuudesta, ihanaa ♥ En malta odottaa kuvia kukkivista omenapuista!

Mate
44/178 | 

Voi ei! Mä en kestä! Ihanaa! :) Täällä tuli uskolliselle lukijalle kyyneleet silmiin tätä (ja vauvauutispostausta) lukiessa. Olen todella onnellinen teidän kaikkien puolesta! :) En malta odottaa sisustuspostauksia, vaikka uskoisin, että (toisin kuin kenkien suhteen) sisustuksen suhteen makumme taitavat olla aika vastakkaiset :) itse kun olen enemmän modernin ja selkeälinjaisen sisustuksen rakastaja :)

Pesunalle
45/178 | 

Onnea! :) Hieman arvelin että tällainen mahdollisuus on olemassa, kun olet maininnut että asutte kaksiossa ja puutalohaaveestasi.

Hyvin suuret onnittelut, ja niitä sisustuspostauksia odottaessa! :) Ei tosin tee hyvää omalle muuttohaaveille. ;)

46/178 | 

Täältä sen joskus lukenut että samasta kylästä kotoisin ollaan :) Itse olen -88 syntynyt, että ei olla taidettu samassa koulussa koskaan olla samaan aikaan.

Kisu
48/178 | 

Onnea! Kannattaa sitten tutustua vanhan talon remontointiin perinnekorjauksen kautta. Hyvää luettavaa on esim. Perinnemestarin remonttikirja ja Panu Kailan Talotohtori. Ennen näitä ei kannata aloittaa, ettei tule tehtyä jotain mitä katuu. Korjatkaa vain tarpeellinen ja säilyttäkää vanha. Akaa on kaunista seutua :)

Rakkaudella: Toisen vanhan talon perinnehippeilevä remontoija

P.S. Suosittelen lämpökalsareita, tuhteja villapaitoja ja huopikkaita. Tulette huomaamaan viimeistään seuraavana talvena, et miksi.

mymmeli
52/178 | 

OIIIII onneksi olkoon tästäkin!! Odotan innolla kaikkea sisustuspostailuja :DDD

terps
53/178 | 

Eikä, mahtavaa! Kylläpäs sulle tapahtuu nyt huippuja asioita! Oma vanha talo ja lapsi, olen kateellinen, ehkä mullakin joskus.. :D En malta odottaa, että me lukijat päästään näkemään millon mökkerö teillä on :D oi että, onnea!

Minna
54/178 | 

Hei!

Olen lukenut blogiasi jo vuosia, mutta en juurikaan ole kommentoinut. Nyt uutiset ovat olleet niin mahtavia että pitää avata myös oma sanainen arkkujni ja esittää Mahtavat Onnittelut sekä vaavista että uudesta kodista! :D

57/178 | 

Onnea!
Blogia pidempään seuranneena on kiva nähdä miten muutoksen vaikuttavat. Odotan innolla korkkariesi kotiutumista maalaismaisemaan!

Norspa
63/178 | 

Oi ihanaa! Onnea teille kaikkiin elämänmuutoksiin :) Piti muuten näin Etelä-Karjalan tyttönä googlata että millanes se Akaa on, ja ainoa jonka taidan tästä eteenpäin muistaa on tämä: "Akaassa on maailman suurin mämmitehdas ja kaupungissa on järjestetty vuosina 2005 ja 2007 mämminsyönnin maailmanmestaruuskilpailut." :--D

Anna
64/178 | 

Onnea!

Hurmaava vanha talo, unelmat ja keväisten kukkivien omenapuiden tuulet... Onnistuit välittämään onnentunteen niin nappiin, että hetkeks liikutuin ihan kyyneliin asti :DDD

66/178 | 

Ihania uutisia, paljon onnea! :) Mikä siinä onkin, että kun tarpeeksi kuulee/lukee muilta tällaisia uutisia niin alkaa itsekin miettimään että joskos sitä itsekin sitten joskus...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
69/178 | 

kiitos :) Saku melkein mua enemmän vielä halusi maalle ja oman pihan, se on tuollainen futishullu ja himourheilija, niin tuolla on sitten pihaa missä potkia ja pusikkoa missä juosta :) meillä on onneksi täsmälleen samanlainen maku talo- ja sisustusjutuissa, eli molempia viehättää vanha ja retro/vintage. Ja Sakua myös pleikkari ja jättiTV siihen päälle ikävä kyllä, ja nyt taas minä saan nuo kaksi pois silmistäni "miesluolaan" jee :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Auri
73/178 | 

En kestä!! Näin tästä unta viikko takaperin :DDDD Paitsi että Lempäälä oli "kaupunki" ja talo oli vaaleansininen. Onnea hurjasti!

minna
77/178 | 

Vau! Paljon Onnea! Tämä ei nyt ollutkaan niin iso yllätys kun vauva uutiset, blogin pitkäaikaisena lukijana on tullut tutuksi haaveesi maalle muutosta :) Ihan vaan uteliaisuudesta on pakko kysyä, onko teillä ollut Sakun kanssa yhteinen haave vai vaatiko suostuttelua?

S
82/178 | 

Voi vitsit miten ihanaa, onneksi olkoon! Mä niin näen teidät asumassa siellä vanhassa puutalossa puutarhan keskellä, hyvin-hyvin vaikeaa olisi kuvitella teille jotain vastarakennettua modernia kivitaloa! :D

Ja hei vähänkö kätevää hoitaa muutto ja remppa raskausaikana! ''voivoi kun minä niin mielelläni auttaisin muttakun on tämä maha niin hoitakaa te muut ja minä rötvään sohvalla!''

Noora
91/178 | 

Pakko Onnitella, ihanaa! :) Jos mietit että mistä näitä ex-toijalalaisia sikiää, niin täällä ilmoittautuu yksi lisää! :D En malta odottaa tulevia postauksia talostanne ja vauvasta, ihanaa!

.hanna.
104/178 | 

Huippua! Onnea molemmille pienestä vauvasta ja uudesta kodista! Innolla odotan sisustuspostauksia, koska voisin kuvitella, että tyylisi on aika lähellä omaani :) Itse en vain noista vanhoista maalaistaloista kauheasta perusta, mutta sisustus saisi olla koristeita & koukeroita ja vintagea täynnä.

- Hanna

105/178 | 

Mä jo näen sieluni silmin kaikki ne asukuvat (lasta myöten, vaikka ei äitiblogia tulisikaan) siellä puutarhassa.

Hanna
106/178 | 

Mahtavaa, hirmuisesti onnea omasta talosta :) Hippasen kyllä kateellinen, minäkin tahdon oman talon, omenapuita ja lisäksi pari lammasta :D

jo varmaan viides Riikka
108/178 | 

HAHAHAA, kun luin otsikon niin luulin että teille tulee kaksoset!! :D Mutta siis aivan mahtavaa, että löysitte talon! Ehitte vielä vähän laittamaankin sitä ennen kuin vauva tulee. :) Onnea tosi tosi paljon!

109/178 | 

Onnea isosti! Ihanaa, kun osaat olla onnellinen hetkessä, ei "sitku". :D Mutta mitä tapahtui sille, ettet halunnut ostaa ikinä omaa asuntoa, vaan asua vuokralla? Vai muistelonko nyt omiani? :O

Milenna
110/178 | 

Hirmuisen paljon onnea teille! Todellakin teillä puhaltaa nyt muutosten tuulet :)

112/178 | 

Mä en tajua sitä että Akaa muka on epämiellyttävä asua! Mutsi asuu Toijalassa ja oon aina tykänny siitä paikasta, mummon äiti asu aikanaan Viialassa ja mummon sisko asuu kans Toijalassa ja voiii ku tykkäsin aina kyläillä lomillani Toijalassa ku en kuitenkaan sielä koskaan asunu. Mut pointsit kotiin että löysitte unelmakodin ja Toijalasta! :D siis ihan aidosti eikä sarkastisesti:D

Talvikettu
113/178 | 

Oi kun ihanaa! Onnea! En malta odottaa että näen teidän talonne. Olen varma että se on aivan ihana, teidän sisustamana täydellinen :)

Riikka
115/178 | 

Vautsi! Aivan mielettömästi paljon onnea! Hieno homma. Niin se elämä viä eteenpäin :-) Olen lukenut blogiasi eräistä pisaroi-housujen kaupoista lähtien ja odotan innolla myös tulevaa. Mukavaa (talven jatkoa) kevään odotusta :-D

Katri
116/178 | 

Oi kuulostaa ihanalta, onnea uuteen kotiin!
Aavistelinkin tällaisia uutisia, kun otsikon bongasin :)

119/178 | 

Oi että ihanaa! Täällä kans odotellaan innolla että nähdään millaisen talon olette ostaneet. Ja vielä vauvakin tulossa, varmasti tulee blogiin aivan uutta sisältöä noin isojen elämänmuutosten myötä :) Olen seuraillut blogiasi varmaan n. 4v säännöllisen epäsäännöllisesti ja nämä uutiset saavat seuraamaan varmasti jatkossakin :) Meilläkin rempataan vanhaa taloa.

121/178 | 

Oho :) No se on varmasti unelmien täyttymys teille. Kuulostaa idylliseltä. Itsehän tässä haaveilen vuodesta toiseen, että saisin aikaiseksi etsiä sen täydellisen kotini Tampereen keskustasta :P

Ems
122/178 | 

Voi että, ihan kyynel tuli silmään kun luin tätä. Oon niin iloinen teidän puolesta, niin vauva- kuin talo maalla-uutistenkin osalta! Hassua, miten sitä voikin innostua näin vieraan ihmisen uutisista haha :) Onnea superisti!

Rose**
123/178 | 

Wau, kuulostaa mahtavalta! Sun blogissa tapahtuu nyt oikein kunnolla, hyvä että
lukijana pysyy mukana, susta ja Sakusta puhumattakaan :) En malta odottaa muutto - ja remonttijuttuja, ja tietenkin kuvia siitä, millainen se teidän "oikea" koti tulee olemaan... Luotan siihen, että ihanat mekot ja kengät pääsevät ansaitsemalleen paikalle... Hurjasti onnea!

hemppis
124/178 | 

Ihanaa ! Onnea talonomistajille! :)

Ja omenapuukin ;)

Onko se siis rintamamiestalo vai millainen?

kuvia mahdollisimman pian kiitos :D

Santsa
126/178 | 

Hei paljon onnea talon ostosta! Päädyttekö Viialaan, Toijalaan vai Kylmäkoskelle? Akaa ei oo onneks yhtään niin paha kun mitä esim viimeaikainen "tutkimus" antaa ymmärtää. Ite oon asunu lapsuuteni 19-vuotiaaks Viialassa ja voin luvata et siellä on oikeesti mukavaa väkee :)

Santsa

Oho hurjaa! Oon seurannu sun blogia täs jo vuosien ajan enkä oo tienny että oot oman kylän tyttöjä :D Ite oon Viialan kanttorin tytär - se nuorimmainen eli vm. 90. Ymmärrän joo et Viialan yks juna kolmessa tunnissa ei välttämättä riitä kaikille :D

memmo
129/178 | 

Vau, ihan mahtavaa! Teidän vuosi 2014 kuulostaa kyllä oikealta muutosten ja rakkauden vuodelta :) Olen todella iloinen teidän puolesta <3 Ja kiitos Niina sinulle ihan valtavasti tästä blogista, on ollut ihanaa päästä fiilistelemään kaikkia ihania vaatteita, matkoja ja kaikkea! Ja nyt vielä vauva ja uusi asunto! Sun blogi ontuonut mulle todella paljon iloa ja elämyksiä :) Meilläkin on asunnon etsinä tänä vuonna edessä, jännää!

Mira
131/178 | 

Vau :) Kylläpä sieltä suunnalta tosiaan satelee ylläreitä <3 Mutta toisaalta, mä niin näen sut, perheesi kera, ulkona, omenapuiden lomassa kahvittelemassa. Oi onnea!! Ihanaa :)

mötkis
132/178 | 

Ihanaa :) Täällä yksi innokas sisustus/remppa juttujen odottaja! Ja Akaahan ei ole yhtään niin huono kun se tutkimus antoi ymmärtää ;) Itse asuin viialassa parikymppiseksi.

Heli
133/178 | 

Onnea! Yhdet oottaa sit fb:ssä tarkempia lisätietoja ;D
Onnellisena olo on parhautta.

Marie
135/178 | 

Arvasin jo otsikosta että nyt olette hankkineet vanhan talon. Onnea! Tulevia sisustuspostauksia minäkin odottelen jo innolla :)

Saipe
137/178 | 

Hämmentävää, miten onnellinen joskus voikaan olla toisten, ihan tuntemattomien ihmisen puolesta. Mutta olen, todella. :) Onnea teille!

138/178 | 

Onnea hurjasti beibin ja omenapuiden ja talon johdosta! Olet ollut jatkuvalla syötöllä jo varmaan viitisen vuotta mun lempibloggari, ja vaikken itse mikään lapsi-ihminen olekaan, niin mielenkiinnolla sitäkin suurta asiaa käsittelevät postaukset luen, haha kuulostipas hölmöltä.. :D No kuitenkin, miusta on vaan mukava, että on vähän uusia tullia silloin tällöin :-)

139/178 | 

Voi ei! Mun pitää ehkä lopettaa tämän blogin lukeminen. Sain juuri selätettyä isomman asunnon/oman pihan kaipuun, ja päätettiin että kerrostalossa kaupungissa on hyvä asua. Nyt täällä tietty tulee ihania sisustusfiilistelyitä ja omenankukkien kuvia siihen tahtiin, että päätökset rupeaa taas repeilemään. No ei kai onnea ihanaan uuteen elämäntilanteeseen. Sydämen pohjasta!

Riikka
140/178 | 

Tiiätkö, oon lukenut sun blogia jo vuodatus-ajoilta, mutta kommentoin tosi harvoin. Taisin viimeksi onnitella hääpostaukseen.. Toivotan nyt niiiin paljon onnea sekä vauvan että talon puolesta! Oikeesti hassua kuinka onnelliseksi voin tulla jonkun bloggaajan takia :D Vähän sama kun alkaa itkemään kavereiden kihlaksten takia. Kaikkea hyvää ja kiitos mahtavasta blogista :)

Riikka

Laura
144/178 | 

Haha, tervetuloa vaan tänne :D Asutaan sitten samassa "kaupungissa". Tosin meidän puolelle tulee Tampereelta junalla vaan 18 minuuttia ;)

145/178 | 

Mielettömästi onnea kodin omistajille! Ihania muutoksia teillä edessä :)
Toivon hartaasti, että meillekkin löytyisi pian sopiva koti jostain...

146/178 | 

Oii vauu!! Onnea ihan hurjasti molemmista valtavista elämänmuutoksista!! <3 Hymyilen täällä ihan pöljänä kun tuli niin onnellinen mieli sun puolesta, ihanaa. :D Kiitos päivän piristämisestä! (Tuli vähän ihanana ylläripakettina nää megauutiset kun sun postaukset ei jostain syystä aina päivity lukulistalleni.)

Vanha talo ja omenapuut kuulostaa mahtavalta. Ja jaan tunteesi vuokra-asunnoista, ei näissä saa itseään toteutettua ihan samalla tavalla kuin mitä mieli tekisi. Odotan innolla mitä kaikkea saatte talolle tehtyä! :)

149/178 | 

Ihanaa, voin kuvitella miten ihana koti teille onkaan tulossa! Itsekin haaveilen vanhasta (kartanosta, hehee), mutta kun en toistaiseksi tiedä elämääni ja sen sijoittumista kartalle kovinkaan pitkälle tulevaisuuteen, niin tyydyn vain haaveilemaan. Ja seuraamaan muiden elämää! ;D

Onnea kaikesta, elämästä! Kun taisi silloin vauvauutiseenkiin jäädä kommentoimatta.

/Suvi

marinah
150/178 | 

Mahtavia uutisia! Suuret onnittelut talokaupoista ja myös aiemmista vauvauutisista:)

Olen seurannut blogiasi pitkään koskaan kommentoimatta, mutta nyt en malttanut olla hiljaa. Itsekin olen onnellinen talon ja kolmen vanhan omenapuun omistaja, jolla kesävauva kasvaa masussa. Täällä myös vietetään nyt hieman seesteisempää keskiraskautta ja ensimmäistä kertaa ehtii pysähtyä nauttimaan tästä kaikesta.

Odotan innolla niin remontti-, sisustus- kuin vauva-aiheisiakin kirjoituksia. Näiden uutisten myötä luen blogiasi varmasti yhtä ahkerasti jatkossakin:)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
152/178 | 

Kommenttisi sävy on vähän nuiva, miksi niin? mutta jos nyt tälle linjalle lähdetään, niin vuokralla asuminen kaupungissa on erittäin jees ja (meidän tapauksessa) erittäin halpaa. Ikävä fakta vaan on se, että omakotitaloa ei voi vuokrata ja jos sinne mielii, ostaminen on ainoa vaihtoehto, ei siinä sen kummempaa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Renessanssi-ihminen
153/178 | 

Niin se mieli muuttuu, aikaisemmin puhuit kovasti sen puolesta, miten vuokralla asuminen on just sun juttu ja sitä sitten joutuu muille puolustelemaan...jepjep.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu