Takissani on. Tai ehkä ne eivät sittenkään ole villihevosia, koska pikkuhahmoilla näyttäisi olevan ratsastaja selässä. Mutta hevosia Manchesterin Primarkista ostetussa takissani kuitenkin on. Vaikuttaako vuorillinen trenssi turhan toiveikkaalta valinnalta tällä kelillä? Oli aivan passeli lämpöaste Ideaparkin sisällä kävellessä. Teen aina sen maailman isoimman virheen, että toppaan itseni päästä varpaisiin vaikka tiedän olevani menossa sisätiloihin. Kerrankin fiksuna puin kevyempää ylle ja tadah, ei ollut yhtään kuuma.


m7

m7


m6

m6

Eilen oli ihan huikea keikka avannossa. Hitsin kylmä, mutta koska ei tuullut, ulkona auringonpaisteessa oli miellyttävää viivytellä pulahtamisen jälkeen. Minun ja siskoni naamat ovat alkaneet tulla Rauhaniemessä tutuksi, nyt papat ja mummut iskee juttua sen kun ehtii! Meitähän kutsutaan "likoiksi", ollaan nimittäin keskimääräistä kävijäryhmää aika reippaasti nuorempia :D Oi kuinka lämmittää kolmekymppisen mieltä! Melkein 6 vuotta nuoremman siskoni mieltä sen sijaan ei lämmitä se seikka, että  minua pidetään pikkusiskona muahah.

Kommentit (25)

Taika
1/25 | 

Printtitakki on kyllä loistava 'aloitus' printtien maailmaan, jos vähän kammoaa kokoprintti-asua, se on noin kaunis mustaan yhdistettynä!... Itse olen etsiskellyt kivaa printtikuosista takkia kevääksi, mutta ei ole toistaiseksi natsannut... Tuo on kyllä aivan upea!

Mariluu
2/25 | 

Aina Ideaparkkiin mennessä jätän takin autoon ja kuljen pelkissä sisäkuteissa. Muuten tulee tuskaa.

Mä vähän kammoan printtejä. Silti tuo ei näytä ollenkaan pahalta tuo takki.

PikkuMasu
3/25 | 

Oi, oi että likoiksi? Ihanaa, mummo-ja pappapiirit on ihan parhaita, sellasten keskellä valtaa ihan mieletön turvallisuudentunne. Ne tietää ja osaa kaiken!

Heidi
4/25 | 

Luulin jo hetken, että nyt kirjoitat siitä kuinka housujen vetoketju jää auki ja kaverille voi todeta "hevoset karkaa"... Kyllä vastaherännut ihminen osaa ajatella fiksusti... :D

Ritz
5/25 | 

Tuntuu, että avantovanhukset on aika seurallisia. Ite olen käyny Kaukajärven avannossa ja kyllä siellä saunassa jo heti otetaan juttuun mukaan tutut ja tuntemattomat.

Ihanan mallinen tuo takki.

7/25 | 

Hahaa, itse käyn vesijumpassa ja olen siellä nuorin. Ikäeroa muihin on vähintään noin 20-30 vuotta. Hyvin on otettu vastaan ja mummoporukka on oikein hauska! :) Hieno takki!

8/25 | 

"Melkein 6 vuotta nuoremman siskoni mieltä sen sijaan ei lämmitä se seikka, että minua pidetään pikkusiskona muahah." Miten yllättävää :)

Halina
10/25 | 

Hei Nelliina!

Olen jo pitkään lukenut sun blogiasi ja pidän kovasti:) Mua kiinnostaisi tietää että oeltko puhunut blogissasi koskaan ekologisista valinnoista? Vaatteiden puolelta sitä on ehkä tullutkin(?), mutta mua kiinnostaisi tietää myös muiden asioiden kuten ruokavalintojen, sähkön kulutuksen, eettisen kosmetiikan yms. suhteen miten toimit ja mietitkö niitä asioita omassa elämässäsi?

Itseäni ainakin kiinnostaisi kovasti mitä mieltä sinä olet!:)

Ihanaa kevään jatkoa!

Mimmu
13/25 | 

Heippa kaikki!

Olen tekemässä lopputyötä sisustussuunnittelun alalta ja tehtävänäni on suunnitella naisten luksuskenkämerkille myymäläkonsepti. Tilan sisustuksen lisäksi tutkin työssäni asiakaspalvelua ja tilakokemusta, miten ne vaikuttavat ostotapahtumaan ja miten niitä voisi kehittää eteenpäin asiakkaan hyväksi. Varsinkin luksustuotteita ostettaessa mielestäni on tärkeää, että asiakas saa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua niin, että ostotapahtumassa on ripaus glamourin tuntua. Suomen mittakaavassa luksustuotteiksi luen laadukkaat merkkikengät hintaluokaltaan 200 - 500 euroa.

Kerään nyt aineistoa erityisesti merkkikenkien kuluttajilta, heidän kokemuksistaan ja toiveistaan ostotapahtuman suhteen. Olisi hienoa jos teiltä lukijoista kuin myös itse blogaajalta, löytyisi intoa vastata muutamiin kysymyksiini. Vastaukset voi kirjoittaa keskusteluun tai lähettää suoraan sähköpostiini mirjami.hyvonen@gmail.com

Vastatessanne olisi tärkeä tietää ikähaarukkanne, jotta pystyn analysoimaan vastauksia paremmin. Ikähaarukat ovat: 15-20, 20-25, 25-30, 30-35, 35-40 jne.

Ihanaa kevään odotusta kaikille!

t.mimmu

1. Miten merkittävänä tekijänä koet asiakaspalvelun ostotapahtumassa?

2. Kaipaatko henkilökohtaista kontaktia myyjän kanssa jo sovituksen yhteydessä ja katsellessasi tuotteita?

3. Mikä saa sinut palaamaan uudestaan samaan myymälään? Ovatko tuotteet aina ensimmäinen syy liikkeessä käyntiin vai houkutteleeko koskaan liikkeen tunnelma vain pistäytymään?

4. Mikä lisäisi mielestäsi ostotapahtuman mielekkyyttä? Toisiko ilmainen kahvikupponen lisäarvoa ostotapahtumaan?

5. Mihin kiinnität myymälätilassa huomiota? Esim. tuotteisiin, tunnelmaan, sisustukseen, ihmisiin?

6. Vaikuttavatko äänet (esim. musiikki) ja tuoksut mielestäsi tilantuntuun? Huomioitko niitä vai ovatko ne suurimmaksi osaksi vain osa kokonaisuutta? Miten ne saattavat vaikuttaa sinuun negatiivisesti?

7. Miten ratkaisevaksi koet liikkeen sisustuksen ja viihtyvyyden asioidessasi myymälässä? Houkuttelevatko erikoiset ja miellyttävät tilat pistäytymään myymälässä ilman varsinaista ostotarvetta?

Cerp
15/25 | 

Mä en nyt yhtään tykkää susta! Otsikointi palautti päähän soimaan sen ärsyttävän renkutuksen, että iso KIITOS vaan! :D

... Oikeastihan tykkään susta ja oot mun yks ehdoton lempparibloggaaja ja printtitakkikin näyttää huiman hienolta <3

17/25 | 

Hyvä tietää, että kolmekymppisenä sitä alkaa nauttia näyttävänsä 6 vuotta ikäistään nuoremmalta. Tällä hetkellä lähinnä ärsyttää kuulla näyttävänsä 18-vuotiaan pikkusiskon 16-vuotiaalle pikkusiskolle. Tällainen 22-vuotias ei ihan vielä osaa sitä arvosta :)

Unna
18/25 | 

Siis aivan ihana takki ja niin sinun näköinen. Sinulle käy kyllä tummanpuhuvatkin vaatteet, vaikka kirkkaat värit näyttää tosi hyvältä siun lumikkimaisessa olemuksessa :) Itse aina haaveilee pukeutuvansa naisellisesti ja näyttävästi, mutta sitten muistaa missä työssä on ja unohtaa sitten samantien sen pukeutumisen. Päiväkodissa lto:n työt ei niinkään ole siitä siisteimmän sisätyön päästä :D

22/25 | 

Ihana asu!!

Arvaa olinko innoissani kun muutama viikko sitten Tukholmassa metrolippua ostaessani multa kysyttiin "lapsi vai aikuinen?"!!! Hahahhaha, parhautta!

23/25 | 

Tiiakko! Oon kattonu tuota ihan samaa takkia Primarkissa ja harkinnu kovasti ostavani. Nyt kun nain tuon ihanuuden sun paalla ja se nayttaa noooin ihanalta, taidan kayda ostamassa itselleni kans heppatakin! :)

noora
24/25 | 

Toi sun tukkasi on kivan näköinen tuollaisena! :) Teetkö vielä kiharat ghd:llä?

janey_day
25/25 | 

no perkele.. mä olen syvästi loukkaantunut että mä näytän siispä yli kolmekymppiseltä.. tosin yks päivä alkon setä sano ettei uskois et oon jo 25 xD se lämmitti tuon rinnalla :P millos tuut taas mukaan avantoon?? meikä menee huomena =)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012