Kun aloitin projektin vierashuone / kirjastohuone, päätin jo etukäteen että tulen hankkimaan kaikki kalusteet kierrätettynä. En ole tuli hännän alla sisustuksen suhteen, joten minulla on aikaa etsiä oikeita kalusteita. Tällä viikolla tummanpunaiseen huoneeseen löytyi pieni sohvapöytä nettikirppikseltä, joka on takuulla yksi hurmaavin kaluste mitä olen ikinä nähnyt. 

Ovaalinmuotoinen laatikkopöytä tulee toimimaan kahvikupin laskupaikkana sohvan vieressä. Tämä kuvassa näkyvä valkoinen pikkusohva on huoneessa vain väliaikaissäilytyksessä, sille on paikka Annin huoneessa varattuna. 

Hieman romanttisemman puoleinen pikkupöytä rikkoo sopivasti tummasävyisen huoneen muuta tyyliä, joka on melkein barokkimaisen synkkä. Laitan kokonaiskuvia sitten kun löydän vielä muutaman palasen huoneen sisustukseen :)

Kommentit (6)

lusene
2/6 | 

Voi ei miten ihanan näköinen sisustus, aivan todella hurmaava tuo pöytäkin! Pääsisipä teille yökylään :D Johan noin hienossa huoneessa tuntee itsensä arvovieraaksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011