Joka vuosi trenssit tulevat yhtä varmasti kuin kevät. Klassikkotakki toki ansaitsee vuosittaisen esiin marssinsa kauppojen rekkeihin, mutta pääasiassa se tulee suomalaisille rekeille vain mustana, tummansininenä ja beigenä. Ja jos oikein hurjaksi heittäydytään, punaisena. 

Olen hinkunut sinapinkeltaista kevättakkia niin kauan kuin jaksan muistaa. Ostin yli kymmenen vuotta sitten keltaisen villakangastakin, ja oikeastaan siitä lähtien olen toivonut löytäväni sen rinnalle kevyemmän takin samassa värissä. Sinapin- eli leijonankeltainen on se ainoa oikea keltaisen sävy minulle. Kirkkaankeltainenkin on toki upea, mutta erityisesti sinapinkeltainen saa sukat pyörimään. 

Mehustelen tässä nyt sellaista aloitusta, että kohta pitäisi kai olla mitä näyttääkin :) Tässä se on: 

Hmm. Seuraavaksi takki kaipaa ilmiselvästi silitysrautaa, en tajunnutkaan että se oli noin rypyssä takaa. 

Takki löytyi Marks & Spenceriltä ja hinta oli 69,90€, mutta alennuspäivien vuoksi sain siitä kympin alennusta. Alennushaukka oli sangen iloinen myös siitä. Eipä sikäli yllätys, että takki on brittibrändin, siellä jos missä osataan trenssit. 

Nyt kevät saa tulla ihan virallisesti, takki on valmiina. Paitsi olen tietysti juossut tässä jo koko viikonlopun palelluttamassa itseäni, kun en malta odottaa lämpimämpiä kelejä. 

Kommentit (8)

millap
3/8 | 

Ihanaa, että sulla on tuo takki! Näin sen Marks&Specerillä ja ajattelin välittömästi sinua!

kiti
4/8 | 

Oih, rakastan sinapinkeltaisia vaatteita! Harmi, etten koe ollenkaan niiden sopivan minulle. Jotenkin se korostaa kasvojen sävyä niin, että järestään joku kysyy, olenko sairas sinapinkeltaista paitaa käyttäessäni. On sitten kiva ihastella näitä sellaisten päällä, joille väri sopii ?

JuttaM
5/8 | 

Upeat kuvat! Keltainen pääsee oikeuksiin muuten synkissä ja ihanissa rautatieaiheisissa otoksissa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010