Tämä on vieläkin niin hämmentävää, että meillä kasvaa viinirypäleitä :D nyt ne ovat vihdoin suurilta osin kypsyneet ja pääsin maistamaan onko niistä mihinkään.


NAM! Maku ei ole mitään sinne päinkään kaupan viinirypäleiden kanssa vaan näistä tulee melkein enemmän mieleen musta viinimarja. Maku on kirpeähkö ja kuitenkin samaan aikaan makea. Tosin rypäleet eivät ole täysin ihanteellisia sellaisenaan syötäviksi, koska sisällä on kaksi isohkoa kiveä jotka on melkein pakko sylkeä pois. Jos kivet pureskelee rypäleen mukana, mausta tulee liian puumainen. Harmi että ei ehditä tänä vuonna rypäleitä mitenkään sen erityisemmin hyödyntämään, muuten kuin snackina telkkaria katsoessa. Mutta onpahan nyt sitten koettu suomessa kasvava viinirypäle, rasti siltä osin ruutuun.

Kommentit (4)

Hellu
1/4 | 

Nelliinan viinitarha, puutalo ja vaatehuone. Ei voi olla tän täydellisempää ja monipuolisempaa blogii.
Pliis jaksa kertoa just näitä juttuja. Ihania, kiitos!! Ja kuvat on ihan mielettömän mageita. Kokonainen ihmiselämä,, mut mielestäni älykkäästi vauvan privaattiutta säädellen mut ei häntä unohtaen. Komppaan. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011