Kun on reuhannut monta päivää pää märkänä trikoomekossa ja tennareissa, oli ihana pukea ylle jotain normaalia. Ja samalla testata joutuuko pilkkutakkini ilahduttamaan tulevaisuudessa jotain toista neitokaista. Minulla on tässä muutama viikko aikaa käydä läpi haikein mielin vaatevarastoani Muotikirppistä varten, ja näyttää siltä että esimerkiksi tämä takki saa lähtöpassit. Se on ihan täydellinen takki muuten, mutta mitoitettu minua reippaasti lyhyemmälle. Hieman liian lyhyet hihat eivät vain tunnu kivalta, se on pienestä kiinni sekin asia.Pitkästä aikaa hiuskoristeita kehiin, nyt kun ne on purettu muuttolaatikosta.
Loppuun vielä lemppareimmat kevätkengät ikinä. Neosensin megaruusukekoroilla tarkenee vähän viileämmälläkin. Lisäksi tuo pieni korko on sellainen että pystyn sillä vielä kävelemään, etten ole vallan tuomittu ballerinoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

venla
10/12 | 

Myykö mikään kauppa Suomessa noit Neonsensin kenkiä? Vai saako niitä vaan netistä? Kenkiä ku ois kuitenki kiva kokeilla ennen ostoa :)

11/12 | 

Noi Neosensit on kyllä yksi täydellisimmistä kenkäpareista ikinä! <3
Harmi, kun asun täällä väärässä kaupungissa! Houkuttelis kovasti toi Muotikirppis.

Ootko muuten TRH:n mukana Turussa 3.5.? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012