Poikettiin viikonloppuna siskon synttäribrunssilla koko perheen voimin ja täytyy myöntää, että ei ollut luovuus ihan huipussaan sunnuntaiaamuna vaatteiden suhteen. Lämpömittari oli kuitenkin vihdoin nytkähtänyt pakkasen puolelle, joten sain vihdoin asetella päähäni KN Collectionin vihreän karvahatun. 

Vihreä hattu toi yllättävän paljon fiilistä harmaaseen yleisolemukseeni:

Takki: Mango / Laukku: Vintage / Hattu: KN Collection (saatu blogin kautta) 

Note to self: älä ikinä enää laita Kikon superpigmenttistä lineria alaluomiin.

Yhdellä asusteella on iso vaikutus. Karvahattu on niin "hassu" päähine, että pakko sitä on rakastaa. Se myös aiheuttaa hauskoja reaktioita kanssaeläjissä. Jotain hymyilyttää, joku kysyy mistä se on hankittu ja kolmas muistelee lapsuuden karvahattuja.

Ps. täällä blogissa on ollut viime aikoina ongelma kommenttien julkaisun suhteen. Joudun julkaisemaan osaa kommenteista kymmeniä kertoja ennen kuin ne pysyvät julkaistuna, ja sittenkin ne yleensä palaavat itsekseen "julkaisematon" tilaan. Joten jos sinun kommenttisi ei näy, syynä on tämä. IT tutkii asiaa, toivottasti se ratkeaa pian. Pahoittelut!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011