Metsänvihreä ja muut maanläheiset värisävyt eivät yleensä ole minun juttuni oranssia lukuun ottamatta. Tämä yksi Olivia Rougen pari vuotta vanhan malliston mekko kuitenkin jostain syystä toimii poikkeuksena sääntöön, se on ainoa murretun vihreä vaate mikä minulla on. Jaksoin silittää sen synttäreitä varten, siinä oli riittävän hyvä syy. Täytyy sanoa että silitysrauta ei edelleenkään ole ystävä, se on aina yhtä tuskaa. Etenkin kun kaikki silitettävät vaatteeni ovat kellohelmaisia.
Kylmänä ja sateisena kesäpäivänä laitoin alle mustat sukkikset, olisi ollut tarvetta myös toppatakille. Se hieno juttu tässä kalseassa kesässä on että tulee käytettyä varsin monipuolisesti kaikkia kivoja kesätakkeja, kun ilmankaan ei tarkene :)

Kommentit (12)

Anski
1/12 | 

Myös minä olen hulmuhelmojen ystävä. Mutta olen löytänyt nerokkaan laitteen, höyrysilittäjän. Omani löysin Selectistä, ja jo monta vuotta olen sillä kolttuni suihkinut käden käänteessä sileäksi. Tavallista silitysrautaa käytän vain lähinnä pöytäliinojen ja verhojen silitykseen.

M
3/12 | 

Todella ihanan vihreä ja sopii täydellisesti sulle! Nuo pinkit pelargoniat vielä taustalla <3
Itselleni vihreä on se aina ja ikuisesti lempiväri, ja yli puolet kaikista mekoistani on jotakin vihreän sävyä... :) Se tunnustettakoon, että väri on hieman haastava, ja yleensä monesti pidän pitkänkin tauon koko väristä ennenkuin se taas palaa suosikiksi...
Hortensia-juttuun; luin jostain että piimää sekoittamalla kasteluveteen saa happamuutta. Myös kahvinporot on aikaa happamia ja maanparannukseen oon käyttäny kukkapenkissä; ruusut tykkää :)

4/12 | 

Tuo väri sopii sinulle tosi hyvin! Minullakin on vain pari vihreää vaatekappaletta, ja nekin enemmän smaragdinvihreää...

Jnita
6/12 | 

Kannattaisi varmaan enemmänkin suosia tuota vihreää! :) Niin kaunis ja sopii oikein hyvin sinulle!!

res
7/12 | 

Ehdottomasti suosittelen höyrysilityskeskusta, siliää nopeasti helmat, hihat ja muut tarvittavat. Erona pelkkään höyryttäjään on, että höyrysilityskeskusta voi tarvittaessa käyttää myös tavallisena silitysrautana (jos vain jättää koskematta nappiin, josta höyryä tulee oikein kunnolla paineella). Yksi vehje --> vie vähemmän tilaa :)

Murina
8/12 | 

Ahahaha :) postauksesi alle lisää aiheesta -kohtaan tuli Johanna Tukiainen valmistautumassa iltaan :D didnt see it coming ;)

9/12 | 

Voisiko myös kysyä, onko vihreä vain punatukkaisten väri? Vihreää käytetään mielestäni vaatteissa tosi vähän. Kun ajattelen omaa vaatekaappiani niin taidan omistaa kolme vihreää vaatetta.

Viliina
10/12 | 

Minuun tuo kokonaisuus iskee ihan täysillä! Jotenkin laukkusikin passaa tuohon täydellisesti. Tuo vihreän sävy on yksi lemppareistani (syvien värien kuten viininpunaisen, petroolin ja royal bluen rinnalla). :)

mallu
11/12 | 

Ihana, tahdon samanlaisen! Mulla taas melkein kaikki vaatteet on vihreitä ja blondi oon :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011