Tässä olisi pari todistekuvaa siitä rennosta vihreästä villakangastakista, jonka kirppikseltä taannoin löysin. Maksoi vitosen, joten uskalsin sijoittaa sen verran väriin mikä tuntuu vielä vähän pelottavalta. Olen sitä mieltä että kirkkaanvihreä on rohkean pukeutujan väri, ja minä olen vasta puolivälissä niillä tikapuilla.


Takki on hieman lepakkomallinen ja jättisuuri, joten vaatii parikseen vähän kapeampaa housua etten ala ihan tosissaan näyttämään muumien möröltä. Takissa ei ole vyötä, mutta takana on tuollainen väljä kiinteä remmi joka saa helman laskeutumaan paremmin.

Jos takki olisi hieman kapeampi, se toisi mieleen 60-luvun.
Katselin tässä postausta kirjoittaessani samalla ensimmäistä jaksoa Suomen täydellisistä venäläisnaisista ja alkoi ehkä aavistuksen naurattaa tämä telttatakkini. Siis kun vertasin lookkiani niiden leidien kurveja nuoleviin vaatekertoihin, kontrasti oli aikamoinen :D Sarja varmasti ruokkii myös tarkoituksella sitä stereotypiaa että venäläinen nainen on aina ihan viimeisen päälle tällätty, että saadaan kuhinaa aikaiseksi.

Kommentit (7)

Hane
3/7 | 

Oi että, ihana takki! Ottaisin itsekin, mutta ehkä näin syksyn tllen tyydyn ompelemaan samantyylisen. Tai neulomaan vaan isoja kaulahuiveja.

Dis
4/7 | 

Ihana takki! Sopii oikein hyvin sulle. Tästä on hyvä jatkaa vielä rohkeampaan pukeutumiseen, vaikka minun mittapuulla pukeudut jo nyt sekä hyvin kauniisti että myös rohkeasti :D
Kivaa viikkoa!

myohmy
5/7 | 

Aivan ihana asu ja look! Mulla muuten on hienoisia ongelmia sen suhteen kun nykyajan vaatteet tuntuu kaikki olevan niin ihonmyötäisiä. Siis urheiluvaatteet (varsinkin) on nykyään sellaisia, että puhettakaan mistään rennoista verkkareista. Yksi aamu näin naisen pyöräilemässä todella ohuissa luonnollisesti läpinäkyvissä, täysin ihoa nuolevissa housuissa, joiden alta loisti tietysti stringit. Olin ihan että anteeksi, tuoko on nykyään trendikäs pyöräily- ja urheiluasu? Että läpinäkyvät housut ja stringit, juu, toki. En tarkoita, että pitäisi olla muodottomia peittäviä telttoja, mutta mihin katosi hyvin leikatut vaatteet? Tuossa takissa, vaikka on väljä, niin tuo hieno yksityiskohta takana tekee siitä ryhdikkään.

ReetaJohanna
7/7 | 

Aivan ihana takki! Minulla on samanvärinen kevättakki ja ollut joskus samanvärinen talvitakki. Jos päätät luopua takista, niin huikkaa, voisin sen mielelläni ostaa ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011