Pakko antaa pisteet nykyajalle siitä, että kierrätys on siirtynyt itsepalvelukirppiksiltä myös kännykkään. Löysin tämän huikean vintagemekon Zadaa-sovelluksesta viidellä eurolla, enkä voi äkkiseltään täydellisempää syksymekkoa keksiä. Mekko on kuin mittatilaustyönä minulle tehty, ja kuten olen saattanut mainita, se ei tällä pituudella ole ihan perustilanne. 

Puhvihihat, upea leikkaus, miehustan napit ja tuo kuosi! Oi tuo kuosi! Olin ihan mykistynyt kun avasin paketin. Ettei mene ihan ylihehkutukseksi, lopetan hyvän sään aikana. Tuokoon kirppistuurini jatkossakin eteeni tällaisia löytöjä, kiitos. 

Kommentit (5)

Vierailija
4/5 | 

Ihana! Mitä materiaalia? Joskus jää ostamatta hienot mekot kun ne on sitä kaameeta hikimateriaalia.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010