Minulla roikkui ikuisuuden L'Orealin Washout vaaleanpunainen suoraväri kylppärissä, sillä koskaan ei tuntunut olevan sopivaa hetkeä testata pinkkiä tukkaa. Tämä siis potentiaalisen hiuskatastrofin välttämiseksi, tarvitsin vapaan viikon kokeilua varten. Päivää ennen juhannusta sudin lopulta värin hiuksiin ja totesin että nyt jos koskaan on hyvä aika, kun väri ehtii haalistua pitkän viikonlopun aikana jos se ei olekaan mieleinen. Washoutin mainitaan kestävän vain 3 pesua, niin että se haalistuu pesu pesulta pikku hiljaa pois kokonaan.

Hattarainen vaaleanpunainen onnistui lopulta ennakoitua paremmin, tukasta tuli tosi kivan sävyinen ja vaalea, vaikka annoin voidemaisen värin vaikuttaa hiuksissa max ajan 20 minuuttia. Raitakohtiin väri tarttui kunnolla, kun taas värjäämättömään hiukseen ei oikeastaan lainkaan. Suoraväri tarvitsee vaalennetun tukan tarttuakseen, värjäämättömään ei jää kuin aavistus sävyä.

Juhannus vaaleanpunaisilla hiuksilla oli hauskaa, joskin ongelmia tuotti vaatteiden valinta. Olen hieman neuroottinen siitä, että värien pitää sopia yhteen ja oma värisilmäni esimerkiksi ei kestä vaaleanpunaisen viileäsävyisen pinkin yhdistämistä lämpimään vihreään tai keltaiseen. Myös sininen oli too much. Vaatevalintani rajoittuivat tuona viikonloppuna vaaleanpunaiseen, harmaaseen, valkoiseen ja mustaan. Tästä syystä en varmaan voisi pitää pinkkiä tukkaa jatkuvasti, sillä vaatevalikoimani supistuisi olennaisesti. Koin ongelmalliseksi jopa laittaa jalkaan purppuranvärisiä kenkiä :D 

En ole tajunnutkaan olevani näin rajoittunut värien suhteen. Aina oppii itsestään jotain uutta. 

Jännä kyllä en ajattele näin rajoittuneesti muiden vaaleanpunatukkien värivalintojen suhteen, mielestäni kaupungilla näkyvät hattarapäät näyttävät aina kivalta, ihan sama mitä värejä asussa on!

Washout haaleni tukastani noin viidessä pesussa kokonaan pois, siihen asti mukana oli pieni vaaleanpunainen häivähdys. Mutta jo ensimmäisessä pesussa katosi noin puolet väristä, eli muutos ekan pesun jälkeen oli suurin. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Mökin saunan nautintohetkiin kun vauva on vasta syntynyt ja sauna on äidin oma hetki yksinään?

Jutta
2/3 | 

Mitkä pyyhkeet <3 Pitsiä. Ihanaa. Ei tarvitse muuta sanoa. Kylpytakille tietäisin lahjansaajan.

Hensu
3/3 | 

Siis kertakaikkisen ihana pyyhesetti, olisi aivan mahtavan näköiset saunatiloissamme ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010