Vanha kirppiskonkari eli minä on ollut ihan tulessa viimeisen parin viikon aikana, olen löytänyt pikkurahalla vaikka mitä! Mieheni sisko oli meillä kylässä viime viikonloppuna ja lähdettiin tietysti yhdessä paikalliskirppiskierrokselle. Sattumalta sen päivän asu oli vaatteiden osalta yhtä kirppistä, tässä livenä ne viime viikon löytöni. Mokkarotsi ja pitkä hulmuava hame löytyivät Radiokirppikseltä. Molemmat ovat just eikä melkein omaa tyyliäni. 

Olen niin iloinen tästä midi- ja maximuodista. Nykyään hameissa ja mekoissa löytyy paljon vaihtoehtoja, joissa helma ulottuu puoleen sääreen, joten nyt me pitkätkin löydetään järkevän mittaisia vaatteita. Tällä 179cm varrella kaikki normipituisten normimekot ovat niin lyhyitä, että vilauttamisen vaara on melkoinen. Huolettomat midipituudet taas ovat arkipäivien pelastus. 

Olen tykästynyt pitkien helmojen lisäksi viime aikoina myös NYXin kirkkaansiniseen rajaukseen, se on helppo keino tuoda kalpeaan ja väsyneeseen talvinaamaan sitä jotain. Piristystä. Kukaan ei huomaa silmäpusseja kun on kirkkaansiniset rajaukset :D Kokeile jollet usko. 

Kirppismunkki tuntuu tulevan ryppäissä. Ensin vetää vesiperää kerta toisensa jälkeen jopa puoli vuotta, mutta sitten eteen osuu kunnon tuuriviikko, niin että löydöissä alkaa olla jo valinnan vaikeuksia. Tuuriviikoilla pitää kuitenkin aina muistaa, että vaikka joku eteen tuleva asia kirppiksellä on halpa, sitä ei tarvitse sen vuoksi hamstrata jos oikeaa käyttöä ei ole. 

Kommentit (4)

Tua
4/4 | 

Ihana asu! Oon niin samaa mieltä sun kanssa tästä midimuodista. Vihdoinkin tällaiselle 182-senttisellekin roikaleelle löytyy tarpeeksi pitkää helmaa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010