Tällä viikolla parasta on ollut....

Sukkahousut!

Oli aidosti kiva kiskoa pitkästä aikaa jalkaan paksut mustat sukkahousut, kun on kuukauden hiihtänyt hellevaatteissa. Pieni syksyfani sisälläni heräsi jo odottelemaan syysku... tai no, eletään nyt tämä kesä ensin. Silti, oli kivaa vaihtelua.

Uusi työ uudet kuviot

Tuli tehtyä keväällä vähän muutoksia työrintamalla ja aloitin tällä viikolla uudessa paikassa. On ollut todella innostavaa avata kaistaa ihan uudelle. Aloitus on aina yhtä huikeaa hässäkkää, kun päässä surisee sadan uuden tyypin nimiä ja kasvoja. Kivaan kohtaan osui myös tämä aloitukseni, kun firman kesätapahtuma eli HC-eräjormailu tapahtuu Itävallassa.

Että tässä reaaliaikaisia terveisiä Alpeilta, maisemat vetävät parhaillaan aika hiljaiseksi!

Kesäripset ja kulmakunnan hurjat

Kävin ottamassa kesäripset vanhalla lapsuudenystävälläni, joka otti vähän vapaata kätilön hommista ja perusti oman salongin Lempäälään (Salonki Jii). Me ei olla Jonnan kanssa nähty 20 vuoteen (!) ja naurettiin kyynelet silmissä vanhoja juttuja meidän kulmilta ja käytiin toki läpi jokainen silloin vaikuttanut hahmo, että mitä kukakin mahtaa tehdä nykyään.

Siitä inspiroituneena Jonna perusti FB-ryhmän meidän vanhalle porukalle ja siitä lähtien ryhmässä on viuhunut vanhat valokuvat ja parhaat läpät menneiltä vuosilta. On käsittämätöntä, että meidän parinkymmenen kasarilapsen ryhmä menneiltä vuosilta on nyt koottuna kasaan, ja puheissa on jo kesämiitti! 

Parasta höpöhöpöä - Shadowhunters

Ai juma, miksi en ole aikaisemmin aloittanut Netflixissä Shadowhuntersia! Aina pitää olla joku höpöhöpö mitä katsoa, jos ei jaksa keskittyä lukemiseen. Vampyyri-ihmissusi-noitasoppa on juuri sitä mikä toimii. Suosittelen lämmöllä, jos kaipaa kevyttä yliluonnollisen maailman Gossip Girliä.

Kesäloman suunnittelu 

Iloa on tällä viikolla tuonut myös kesäloman suunnittelu yhdessä perheen pienimmän kanssa. Annilla on mielipiteitä vaikka muille jakaa, pitää kuulemma päästä Kanarialle (not gonna happen) ja halaamaan Ville Viikinkiä :D Tyttö muistaa vieläkin viime kesältä Viikkarilla tehdyn muksuristeilyn ja on sitä mieltä, että tämän asian pitää tapahtua uudelleen. Meillä ei ole aikeita reissata kesällä pitkälle, mutta ehkä tytön riemuksi pitää tehdä arkiristeily.

Hienoa brändäystä Viikkarilta, sillä Anni on nimenomaan kyseisen maskotin perässä eikä niinkään laivan. Tytölle on ihan sama mikä laiva on kyseessä, kunhan siellä on Ville.

Kommentit (4)

jennii
1/4 | 

Missäpäin Itävaltaa olette? Suosittelisitko paikkaa? Haaveissa on kesäreissu Alpeille jakuulisin todella mieluusti lisää aiheesta.

Emssi
2/4 | 

Shadowhunters on myös hyvä kirjana! Toki se on vähän sellaista nuorten höpöhöpöä, mutta kirjoja tähän sarjaan on tullut vaikka kuinka! Lisäksi Cassandra Clare vain jatkaa samassa teemassa aina vain uusilla kirjasarjoilla. Esimerkiksi the Infernal devices, joka on samasta varjonmetsästäjämaailmasta, mutta sijoittuu 1800-luvun lopun Lontooseen voisi olla ihan mielenkiintoinen vaihtoehto. Tämä siis, jos et ole näitä vielä bongannut :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010