Muotiuutisia kootusti tällä kertaa.

Cubus Koskikeskukseen

Tamperelaiset, oletteko huomanneet, että saamme oman Cubuksen Koskikeskukseen. Liike aukeaa (ilmeisesti) marras-joulukuussa. Rekry on parhaillaan käynnissä eli työpaikkaa vailla olevat, tarkistakaa löytyykö mitään mielenkiintoista.

cubus
cubus

Fashion Xmas Sales 25.-27.11.2011

Helsingissä järjestetään tyylikäs joulumyyjäistapahtuma Torikorttelissa, Kiseleffin talon 1. ja 2. kerroksessa, marraskuun lopulla. Tarjolla kerrotaan olevan kotimaisia ja ulkomaisia designermerkkejä aina katumuodista iltapukuihin. Mukana mm. Design by Katri/n, Mirkka Metsola, gTie, Lumi, Poola Kataryna, Jolier ja My o My.  Shoppailijoita hemmotellaan tuotteiden lisäksi myös kuohuviinibaarilla ja DJ:llä.

Aukioloajat perjantaina 11-19:00, lauantaina 10-18:00 ja sunnuntaina 12-16:00.

xmassales
xmassales

Elin Kling for Nelly.com

Ruotsalaisten suosikkibloggari Elin Klingin kokoelma Nowhere on tullut myyntiin Nelly.comiin. Minimalistisia ja graafisia linjoja noudatteleva mallisto löytyy Nellyn sivuilta KLIK.

kling
kling

Smoking hot by Anywho

Myös Gina Tricot käyttää bloggarivoimaa syksyn kampanjassaan. Tanskan suurimman muotiblogin Anywhon kirjoittajat Elise Born, Stephanie Gundelach ja Ingrid Munch stailaavat syksyn smokkikampanjan Gina Tricotille. Yhteistyö nimeltä "Smoking Hot" löytyy verkosta www.ginatricot.com tällä viikolla.

0631_rgb_low
0631_rgb_low

Inglot Kluuviin ja nettiin

Ihana värikosmetiikkasarja Inglot avaa ovensa Helsingin Kauppakeskus Kluuvissa 14.10.2011. Kluuvin liike on Suomen viides Inglot, olisiko kohta toivoa saada Tampereellekin oma...? Sitä odotellessa voi shopata vasta lanseeratussa Inglotin nettikaupassa www.inglot.fi , joka lupaa kahden päivän toimitusaikaa kaikille meille malttamattomille. Nettikaupan avajaistarjouksena 16.10. mennessä on yllätyslahja yli 30 euron arvoisille tilauksille.

inglot
inglot

Kommentit (5)

mmm

voikohan tonne Cubukseen hakea toihin alaikäinen:o (ensi vuonna täysi-ikäinen) ?

SaraJana

FYI: Inglotia myydään Tampereella Kauneuskeskus Meicos -nimisessä paikassa (Hämeenkatu 24). Eihän siellä toki niin kattavaa valikoimaa ole kuin Inglotin omassa putiikissa olisi, mutta melko hyvä setti kuitenkin. Kyllä sinne rahansa siis saa tuhlattua. ;D

No oli jo aikakin! Kyselin jo parisen vuotta taakse päin, Puolan reissulla Inglotin liikkeestä, että onko heillä nettikauppaa, että saataisiin Suomeenkin tilattua. Sitten tuli myymälät, mutta laiska immeinen ei jaksanut raahautu sinnekään asti testailemaan. ;)

Juuri viikonloppuna kirottiin siskon kanssa, kun Tampereella tuntuu aina olevan kaikkia ihania tapahtumia ja myyjäisiä. =)

anonyymi

Hei kiitos näistä vinkeistä, ihan kiva tällainen uutispostaus välillä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011