Sofia CTRL:n mallina

Kun avasin suomalaisen CTRL:n uutiskirjeen, kuvista putkahti esiin tutut kasvot. Concoctionin Sofia malleeraa CTRL SS12 The Animal Chin Collectionin kuvissa. Ampparimekko on niin söötti, että päässä surisee!


ctrlsofia

ctrlsofia

Muotimessut alkavat perjantaina

Helsingin messukeskuksessa vietetään 21.-23.10. Muotimessuja. Messukokonaisuuteen kuuluu muodin lisäksi Terveys-, Kauneus- ja Gold Silver Watch -messut, sekä Nordic hair hiusmuotitapahtuma. Suuressa hiusmuotinäytöksessä tulette näkemään myös allekirjoittaneen käsialaa, olen stailannut oman mallin näytöstä varten.

Messuilla mukana mm. Minna Parikka, gTie, Kooky Gems, Katri Niskanen, My o My ja KN collection. Katso loput näytteilleasettajat täältä: KLIK.

muoti11_etusivukuva

Kultainen vaatepuu Lumille

Arvostetun muotialan tunnustuspalkinnon, Kultaisen vaatepuun, saa tänä vuonna Lumi Accessories Oy. Upeista laukuistaan tunnettua Lumia kiiteltiin omaleimaisuudesta, kaupallisuudesta ja kansainvälisyydestä. Lumi on ensimmäinen laukkumerkki, jolle Kultainen vaatepuu on myönnetty.

soft_line

Margarita Helsinkiin

Ennen meitä tamperelaisia ilahduttanut rockabillyhenkinen vaateliike/ompelimo Margarita pakkaa helmansa ja muuttaa Helsinkiin. Hämeentie 34:n kivijalkamyymälässä juhlitaan avajaisia lauantaina 29.10. jolloin shoppailijoita hemmotellaan avajaistarjouksilla. Tamperelaisia ja muuta Suomea palvelee edelleen verkkokauppa.


margarita

margarita

Miun ystävämyynti

Helsinkiläisille luvassa herkkuja perjantaina ja lauantaina 21.-22.10. Miun ystävämyynnin merkeissä, Uudenmaankadulla. Tarjolla uniikkeja, mallikappaleita ja tarjouksia myös syksyn uudesta mallistosta. Miun kauniisiin vaatteisiin voi tutustua vaikkapa nettikaupassa KLIK.

miun_ystavamyynti1

Helsinki 10 e-shop

Helsinki 10 nettikauppa on avattu viime viikonloppuna KLIK! Valikoimissa mm. Rick Owensia, Camilla Skovgaardia ja Acnea. Uskallan luvata synkeille ja tyylikkäille korpeille melkoisia houkutuksia.

hki10lookbook14

Kommentit (4)

1/4 | 

Nuo Lumi Accessoriesin laukut <3 tuo Helsinki10-kauppa vaikutti ihanan inspirioivalle nettikaupalle. Molemmat edellä mainituista taitavat kuitenkin olla meikäläisen budjetista vähän liian kaukana, mutta girl can dream :P

hippiäinen
2/4 | 

Ööh... Olen ihan sanaton käytyäni tuolla Helsinki10:n sivuilla. Kivoja vaatteita, mutta.... Kuka maksaa vaatteeista noin paljon? Ihan oikeasti, haluaisin tietää mikä on kaupan kohderyhmä. Kiinnostaisi tietää, maksaako niissä muukin kuin merkki, eli ovatko oikeasti laadukkaampia ja hyvin tehtyjä. Maksan itsekin mielelläni laadusta, en ole siis mikään henkkamaukkahoro, mutta silti... Kunpa joku osaisi vastata tähän :D

Chatte
3/4 | 

Hei ! :) Osaisitko vinkata kaltaisellesi pitkälle ja hoikalle naiselle sopivia paksuja, mustia sukkahousuja? Tarvitsisin kipeästi koipien lämmikettä, mutten tiedä, minkä putiikin sukkisten pituus riittää? :)

Shrek
4/4 | 

Ooh! Ihana Helsinki 10, mutta yikes, mitkä hinnat =O Se "ruuviväännin"-sormus oli kyllä fantsu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012