Pirkanmaan kasvot

Olin lievästi sanoen ulkona, kun työkaverini eilen kuittasi minulle ohimennen, että pitää muistaa äänestää sinua. Siis mitä, äänestää missä? No sehän selvisi, kun avasin viikonlopun Aamulehden. Iloinen. Ystävällinen. Kiinnostava. Taitava. Onnistuja. Lämminhenkinen. Uuden tekijä. Kenestä nyt puhutaan. Pirkanmaan säkenöivimmästä ihmisestä. Olen sanaton. Miljoonasti kiitoksia ehdokkuudesta.

Minä (nro 37) ja ihana Olivia Rouge (nro 34) olemme molemmat ehdolla Televisio&Viihde -osiossa. Äiti ja iskä, minua voi äänestää tekstarilla AL KISA 37  numeroon 17192 (70snt).


v3

v3

Turku Design myyjäiset Helsingissä 18.-20.11.2011

Kauppakeskus Forumin 2. kerroksessa järjestettävät Turku Design -myyjäiset esittelee ensimmäisen kerran näin laajasti turkulaisia suunnittelijoita ja heidän töitään. Valikoimissa on mm. ekologista muotia, sisustustuotteita ja retroja lastenvaatteita. Mukana esimerkiksi: Punainen norsu, Polka Jam ja Kui Design. Lisää tietoa Turku Design Now! -blogista.

mg_0054-1-600x400

Second Chance - ekologista ja Suomessa tehtyä muotia naisille

Second Chance on uusi ekologinen  ja Suomessa valmistettu naistenvaatemerkki. Materiaaleina käytetään Nanson ylijäämäkankaita ja vaatteet valmistetaan suomalaisissa perheyrityksissä. "Second Chance on meidän tarjoamamme vaihtoehto "fast Fashionille". Mallistomme ovat klassista designia, ja ne kestävät aikaa sekä laatunsa että muotokielensä puolesta."logo300

logo300

Ensimmäinen Roller Derby -ottelu Tampereella!

Nyt sitten kaikki merkkaa kalenteriinsa päivän 12.11. ja valuu silloin Hervannan vapaa-aikatalolle. Upeat räväkät mimmin vetävät luikkarit jalkaansa ja suhauttavat radalle Tampereen ensimmäisessä Roller Derby -ottelussa. Yleisössä kiertää kolehti Team Finlandin hyväksi. Lisää infoa ja muistakaa tykätä :) facebook.com/TampereRollinHosv4

v4

Kommentit (11)

1/11 | 

Varmaan aika jännä fiilis löytää naamansa lehdestä ja vielä jonkun äänestyksen ehdokkaana :D Mutta pointsit sulle, olisit todellakin sopiva voittaja.

Sanna
6/11 | 

Hei! Tuli tuossa mieleeni, että joko olet saanut sen design -paidan, jota ammuit sillä väripyssyllä? Oliko tahra lähtenyt pesussa?

Hentsu
7/11 | 

Moi!

Onnea äänestykseen! Second Chancen nettisivuilta löytyy merkin ensimmäinen mallisto, sekä ensi kevään/syksyn mallisto. Käykää ihmeessä tsekkaamassa www.secondchance.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013