Rachel Bilson / ShoeMint

OC:sta tuttu kaunotar Rachel Bilson on suunnitellut kenkämalliston ShoeMintille. Toteutuksesta vastaa monelle kenkäfriikille tuttu Steve Madden. Kaikkien parien hinnat ovat alle 80$.


h101

h101


h111

h111

Jumpin Storen avajaisista 25 haalaria ilmaiseksi

Helsingin Kluuviin ensi perjantaina 2.12. avattavan Jumpin Storen avajaisista 25 ensimmäisenä jonossa olevaa saa oman pehmohaalarin ilmaiseksi. Tapahtuma alkaa klo 15, lisätietoa Facebookista. Vaikka ei ehtisi ensimmäisten joukkoon, luvassa on kuitenkin alennuksia koko porukalle.


k71

k71

Olivia Rouge -alekoodi voimassa vielä pari päivää

Vielä ehtii shoppaamaan pehmoisia paketteja joko itsensä tai muiden iloksi Olivia Rouge Shopista -20% alennuksella. Koodi NELLIINA on voimassa sunnuntaihin 27.11. asti. Tilatessa kannattaa rekisteröityä, niin alekoodikenttä tulee käyttöön ja ilman rekisteröintiä kirjoittakaa koodi lisätietokenttään.

Jos koot tai mitat mietityttävät, kannattaa nakata sähköpostia suoraan ompelijattarelle, joka varmasti ratkaisee kurvikriisit: info (ät) oliviarouge.comniina2

niina2

Kanelikaupan herkät joulukortit ilman postikuluja 20.12. asti

Lenkkikaverini kälyn taiteilemat tyylikkäät joulukortit poikkevat kauniisti massasta. Kanelikauppa saattaa olla tuttu jo Designtorilta, mutta jollei ole, käykää tutustumassa: Kanelikauppa & Kanelimaa-blogi.

kanelikauppa

Designtori Joulu Tampereella 4.12.2011

Designtori JOULU 2011 avaa ovensa jälleen 4.12.2011 klo 11-18. Tapahtuma muuttaa Tampereen Pakkahuoneen jouluiseksi ihmemaaksi. Joten ensi sunnuntaina on hyvä aloittaa persoonallisten joululahjojen metsästys. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

aaab

Turkiton perjantai

Tänään vietetään turkitonta perjantaita (Fur Free Friday). Turkittoman perjantain tarkoituksena on ottaa kantaa eläinten hyvinvointiin, turkistuotantoon ja turkissomisteisiin vaatteisiin muistuttamalla, että turkiksia me ihmiset emme tarvitse. Eläinsuojeluliitto Animalia vinkkaa, että turkissomisteisten vaatteiden ja asusteiden ostamatta jättäminen on viesti vaatevalmistajille siitä, että turkiksia ei tarvita.

Animalian Vapauta valinnoilla -sivuilla voi käydä tutustumassa omiin mahdollisuuksiinsa vaikuttaa.

Kommentit (12)

Salla
1/12 | 

Hm, vasta tätä lukiessani tajusin unohtaneeni ton turkittoman perjantain! Ehkä mä paasaan sitten joku toinen päivä :D

anni
6/12 | 

Hu! Hetken jo luulin nukkuneeni ruususen unta, mutta kyllä se olikin sun kalenterikömmähdys. Joulutori on siis ensiVIIKON sunnuntaina, vasta, onneksi.

Siiriliinu
7/12 | 

Rachel Bilsonin collection on täydellinen!! Ne kaikki vaan myytiin heti loppuun eikä niitä saa tänne kotisuomeen tilattua mutta eiköhän ne laajenna shippauksen tänne eu.nkin puolelle joku päivä (paree ois :D).

http://siiriliinu.blogspot.com/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012