Design ALE Design Forum Shopissa 17.1.-31.1.

"Kaikkien aikojen ensimmäinen Design ALE Design Forum Shopissa! Tule katsomaan, mitä varastojemme kätköistä on löytynyt - paljon tuotteita poistohinnoin." Luvassa alennuksia suomalaisten muotisuunnittelijoiden mallistoista mm. Mirkka Metsola, Ilona Pelli, Katri/N, ja Jolier.

Kuvassa Katri Niskasen luomuksia.img_7189_m-horz

img_7189_m-horz

Versace for H&M Cruise Collection

Huomenna 19.1. H&M:n nettikauppaan napsahtaa myyntiin suloinen Versace for H&M Cruise Collection -kokoelma. Kannattaa olla nopea, edullinen mallisto viedään todennäköisesti käsistä.

h12

Valion designhuutokaupassa uniikkituotteita

Marraskuussa kauppoihin saapuneet veikeät designmaitotölkit ovat ilahduttaneet suomalaisten arkea upeilla kuvituksilla jo muutaman kuukauden, ja nyt kampanjaa jatketaan designhuutokaupalla. Huutokauppa alkaa 22.1. ja kaikki tulot lahjoitetaan lyhentämättömänä SOS Lapsikylä ry:n toimintaan. Huutokaupan tuotteisiin voi tutustua Valion sivuilla.


h13

h13

Vaatehuone Tyylitellen -ohjelmassa

MediataideM:n kuvaama Tyylitellen -ohjelmasarjan ensimmäinen jakso on ulkona ja siitä löytyy myös minun eli yours trulyn haastis tutuissa Tampereen maisemissa. Pätkän voi katsoa netissä tämän linkin takaa. Tulevissa jaksoissa pääsette ihastelemaan Concoction sisarusbloggaajia Hannaa ja Sofiaa, White Trash Diseasen Nataa ja Tickle Your Fancyn Saraa.

varikast2

Linda Sipilä suunnittelee Moda-lehdelle seitsemän mallistoa

"Muodin Huipulle -voittaja, Linda Sipilä, suunnittelee ompelumallistot seitsemään Moda-lehden vuoden 2012 numeroon. Mallisto vaihtuu teemaltaan joka lehdessä, ja jokaisessa numerossa on mukana vajaan kymmenen eri vaatteen ompelukaavat." Huikea uutinen meille ompelijawannabeille, jään innolla odottamaan mitä eri numeroista löytyy.


h14

h14

Lukijatoimituksen avustuksella tehty Olivia on ilmestynyt

Suomen suurin toimitus eli lukijat tekivät Olivia-lehteä toimittajien apuna Oma Olivia-sivustolla koko syksyn ja numero on ulkona nyt. Lehdessä on mm. naapuritontin Stellasta aivan ihana paperinukkejuttu, tunnistaisitteko rokkimimmiä Mad Men -asussaan!

Ps. tuon koko asun voi lähettää Tampereelle, love it!

stella-asu2

Turku roller derby Open Skate 29.1.

Ja lopuksi vielä viikon urheilu-uutiset. Kaikki derbystä kiinnostuneet turkulaiset voivat hilata itsensä 29.1. Luolavuoren koululle tutustumaan mahtavaan urheilulajiin DRRG:n Open skatessa. Etsinnässä on uusia innokkaita pelaajia ja tuomariehdokkaita. Lisäinfoa Facebookissa.


z41

z41

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013