Joku raja!

Amnestyn Joku raja! -kampanjan tuotteet ovat valloittavia, vaikka kampanjan sanoma onkin vakava. Katja Tukiaisen kauniit printit ovat löytäneet tiensä tekstiileihin, tarjolla on hametta, tuubihuivia ja taskuliinaa.

"Uusi mallisto on näkyvä osa Amnestyn Joku raja! -kampanjaa, joka toimii naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Kampanjalla vahvistetaan uhreiksi joutuneiden naisten asemaa niin parisuhdeväkivallan, ihmiskaupan kuin konfliktialueidenkin yhteydessä.

Mallistosta saatava tuotto menee lyhentämättömänä Amnestyn ihmisoikeustyölle."

Idylli-malliston löytää Amnestyn verkkokaupasta.Go Tampere: Koe kaupunkisi

TAMKin opiskelijoiden järkkäämä Koe Kaupunkisi - This is Tampere! -tapahtuma kerää yhteen kaupungin elämykset. Tulevana perjantaina ja lauantaina 22.-23.3. voi ottaa suunnan vähän erilaiselle kaupunkikierrokselle, omien intressiensä mukaan.

"Koe Kaupunkisi -tapahtuma tarjoaa kävijöilleen erilaisia kokemuksia ja elämyksiä Tampereella, antaen mahdollisuuden tutustua paikalliseen yritys- ja elämystarjontaan. Tapahtumapäivinä 22.- 23.3.2013 kävijät voivat kierrellä mukana olevissa yrityksissä mielensä mukaan. Lippuna toimii katalogi (5 euroa), josta löytyy kaikki tapahtumassa mukana olevat yritykset ja heidän huimat tarjouksensa, jotka ovat voimassa tapahtumapäivinä! Yrityksiä on neljästä kategoriasta: liikuntaelämykset, hyvinvointielämykset, putiikit sekä ruoka & juoma."

Mukana esimerkiksi: Cartel, Kakkuateljee, Om Yoga, Vohvelikahvila, Gastropub Nordic, Tampereen Paahtimo, Ruohonjuuri, Piruetti ja Musiikkiteatteri Palatsi. Lisätiedot ja koko listaus erikoistarjouksineen: KLIK!

Ps. Keskustorilla on tällä hetkellä pystyssä tapahtuman infopiste, käykää tutustumassa.
Pääsiäisen GoGo: Teerenpeli Tease

Sitten kun on ensin vedetty Kindereitä ähkyyn asti, voi ottaa suunnan kohti Teerenpeliä. Ihanat naiset (ja mies) veivaamassa lavalla ja tunnelma katossa!

Lisätiedot ja esiintyjät: KLIK!
Tasa-arvoinen avioliittolaki?

Ja sokerina pohjalla, tänään tehtiin historiaa. On ihan uskomattoman hienoa millaisella voimalla ihmiset lähtivät mukaan Tahdon2013 -kampanjaan tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Minun oli tarkoitus kirjoittaa aiheesta enemmän, mutta hups vaan kansalaisaloitteen vaadittavat 50 000 ääntä meni päivällä jo rikki, joten tyydyn toteamaan että nyt viimeistään olisi aika Suomenkin ryhdistäytyä. Vaikka kansalaisaloitteen eduskuntaan eteneminen ei ole automaattisesti yhtä kuin toivottu lopputulos, luulisi tämän äänivyöryn merkitsevän edes jotain.

Oman äänensä voi (ja saa ja kannattaa) edelleen antaa: KLIK!
Kommentit (4)

atomi
2/4 | 

Juuri päivällä' mietin, että täytyypä tukea Tahdon2013 kansalaisaloitetta ja kas:suosikkiblogissani oli linkki, jolla asia oitis hoitui:) Kiva vinkki myös nuo Amnestyn suloiset printtiasut!

shalala
4/4 | 

Hei, ootko jo lukenut tilaamiasi Route66-kirjoja? :) Annahan tulla arviota mikä oli viihdyttävä, mikä tylsä, mikä hyödyllinen (jos nyt ennen matkaa osaat sanoa) jne. Meillä sama reissu tiedossa, tosin vähän teidän jälkeen ja ois kiva noita kirjoja lueskellä helpotukseksi tähän krooniseen matkakuumeeseen... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011