Hämmentävää, koko viikon suosikkiasuni sisältää housut. Vanhoilta kunnon ysärisalihousuilta näyttävät rennot ohuet pöksyt ovat Vero Modan, ja ne ovat juuri sopivan hauskat minun makuuni. Sain nämä viime talvena kun olin jo puolivälissä raskautta, eikä ollut toivoakaan että ne olisivat istuneet vyötäröstä enää kohdilleen. Mutta nyt sitten.


En olisi vielä muutama vuosi sitten koskenut mustaan jakkuun pitkällä tikullakaan, mutta jossain vaiheessa jakuista alettiin tehdä tällaisia rentoja arkisia versioita ja nehän uppoavat kuin veitsi voihin.Meillä on sujunut viikonloppu pihatalkoissa ja siinä samalla on ollut tupa täynnä vieraita. Tänne muuton jälkeen ei ainakaan ole ollut pelkoa erakoitumisesta, ovi käy koko ajan :D paljon ystäviä, paljon läheistä sukua, paljon leipomista. Ei voi valittaa.

Kommentit (2)

Katrinsessa
1/2 | 

Iik miten söpöt pökät! Oon nähny tänlaisia lähinnä sinisen sävyissä, nää on paljon paremmat!!

Helma
2/2 | 

Mä harvoin tuun tänne mitään hehkuttelemaan, mutta onpa ihana asu. Ja täysin ymmärrän meidän hame-ihmisten housudilemman, mutta kamoon!! Hieno.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011