Tällä viikolla ei tule tylsää jos asuu Tampereella tai sen lähistöllä, koska on taas kaikenlaista häppeninkiä. Torstaina 19.3. klo 20:00 Elokuvakerho Monroe ja Tampere Roller Derby esittävät Derby Crazy Love -dokumentin Roskassa Tampereella. Kyseessä on timanttinen dokkari maailman nopeiten kasvavasta urheilulajista nimeltä roller derby. Liput ovelta 4 euroa, FB-tapahtuma löytyy täältä.

Turkulaisille sama dokumentti on luvassa Turun Doc Loungen emännöimänä 2.4. klo 20 --> Dynamossa, lisätietoja pukkaa Doc Loungen sivuille. Tännekin liput 4e.


Roskasta Pyynikille. Pyynikin Trikoon tiloissa (Pyynikintie 25) on parhaillaan meneillään Finlaysonin Poistopäivät -tapahtuma, missä myydään Finlaysonin, Reiman, Patrician ja Familonin tuotteita poistohintaan eli halvalla lähtee. Pop-up myymälä on pystyssä 22.3. asti, avoinna ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16. Myyntitapahtuman FB-sivulta lisäinfot.


Lauantaina on mahdollisuus nähdä lavalla burleskin ensikertalaisia, kun Teerenpeli Teasessa on teemana Tenderfeet - Newcomer's Night. Uudet burleskitaivaan tähtöset astelevat lavalle klo 19 eteenpäin, ovet aukeavat klo 18. Suosittelen menemään ajoissa tai hankkimaan ennakkoliput, sillä Tease-tapahtumat tuppaavat olla täyteen bookattuja. Lisäinfot FB-tapahtumasta.


Kommenttiboxiin voi kirjoitella lisää viikon menovinkkejä jos tulee mieleen :)

Kommentit (12)

Lalaa
1/12 | 

Aivan aiheen ohi, poikaystäväni luki juuri blogin nimen olevan "Nenäliinan vastalause" :''D

J
2/12 | 

Laitan tämän kommentin uudelleen ja jälleen aivan aiheen vierestä, pahoittelut! Olen vain tässä jo tovin miettinyt, että onkohan sulla vielä olemassa se H&M:n (Divided-merkkinen) violetti riikinkukkoprinttinen tuubimekko? Semmonen lirpake? :D Ettei sattuisi lojumaan jossain kirppiskasassa turhana?

J

Selvä, kiitos vastauksesta!! :) eBaysta löytyi juu ainakin yksi vastaava eli koitan sen napata itselleni! >:) Minulla on se tummanvihreänä ja se on tosiaan ihan paras mekko, siksi siitä violetista versiosta on nyt tullu jonkin sortin pakkomielle :D

Joonas
7/12 | 

Olen vakavasti harkitsemassa menemistä Teerenpeliin lauantaina. Siellä on eräs kaverini myös esiintymässä. Otin hänen promokuviaankin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011