AXA:n tukikonsertti 29.5. Helsingissä

Huomenna keskiviikkona voi siirtää itsensä Korjaamolle. Kulttuuriyhdistys AXA:n tukikonsertissa lavalle nousevat Stig (iik!), Aino Venna, Eva & Manu ja Kari Tapiiri.

"Suomen huippuartistit osoittavat tukensa tammikuussa 2013 perustetulle Kulttuuriyhdistys AXA ry:lle. Lipputulot käytetään vaihtoehtoisen elokuvateatterin avaamiseen Töölössä.

BIO AXA on vanha Taka-Töölössä sijaitseva korttelikino, joka lakkautettiin elokuvateatteritoiminnasta 80-luvulla. Tammikuussa 2013 perustettiin Kulttuuriyhdistys AXA ry, yhteisöllinen joukkorahoitettu hanke, jonka tavoitteena on ostaa töölöläinen korttelikino ja saada se takaisin siihen käyttöön mihin se kuuluu; elokuvateatteriksi ja kulttuuriareenaksi kaupunkilaisille itselleen. BIO AXA:n tavoitteena on elvyttää korttelikinoperinnettä, elävöittää kaupunkitilaa sekä laajentaa marginaalisen elokuvan mahdollisuuksia Suomessa."

Lisätiedot ja lippuinfot Facebookista tai Korjaamon tapahtumasivulta.


Burleskia lauantaina 1.6. Tampereen YO-talolla

Suomen upeimmat esiintyjät kokoontuvat lauantaina YO-talolle T.T. Tasselin burleskisynttäreille, kokoonnu sinäkin. Ilta alkaa klo 18. Lisätiedot ja loput lavan valloittajat löytyvät Facebook-tapahtumasta.


Samaan aikaan Keskustorilla

Lauantaina 1.6. raikaa Tampereen Keskustorilla perinteinen kesän aloituskonsertti YleXPop klo 15:00 alkaen. Mukana mm. PMMP, Isac Elliot, Elastinen ja Haloo Helsinki!

ylexpop-abribus-juliste-cmyk-2404

Viikon biisi

Koska iso tukka ja nahkahousut toimii aina.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw[/embed]

Eniten pohdituttanut yksittäinen asia viime aikoina

Minun pitäisi keksiä asioita en ole koskaan -haasteeseen, enkä keksi mitään! You know, ideana listata niin tavallisia asioita että kaikki muut ovat todennäköisesti maistaneet/tehneet/kokeilleet niitä, mutta minä en. En tiedä kertooko tämä siitä että olen aina ensimmäisenä sohlaamassa joka paikassa ja kokeilemassa kaikkea mahdollista vai mitä, mutta ainoa asia mitä tulee mieleen on että en ole koskaan käyttänyt mitään muuta puhelinta kuin Nokiaa, ja nyt sössin pari viikkoa sitten senkin iPhonen kanssa. Inhoan teitä kaikkia en ole koskaan juonut kupillista kahvia -tyyppejä, teitä ei voi voittaa! Menee hermot :D

Kommentit (7)

Gepa
1/7 | 

Mäkään en oo, enkä aio ihan heti katsookkaan :D En oo myöskään nähny yhtään Harry Potter-leffaa kokonaan (ykkösestä pienen pätkän).

2/7 | 

Mun on pakko nyt kommentoida, koska järkytän ihmisiä aina omalla en oo koskaan-jutullani. En oon imittäin koskaan nähnyt yhtäkään LOTR-leffaa!! Ja siis kuulun kyllä ikäluokkaan jonka olisi pitänyt nuo pätkät nähdä :D

Katja
3/7 | 

Minä en oo koskaan syönyt papuja tai silakoita ;) t. 21vee Jos nuo on tavisruokia niin minun osalta lista on aika pitkä :D

Enkä kyllä sitä kahviakaan ole juonut, muutaman lusikallisen maistellut. (puolet maitoa ja pari sokeria) eikä uppoa :D

MouMoun postaukseen kommentoinkin silloin, en ole koskaan: juonut energiajuomia, maistanut tupakkaa, käyttänyt suoristusrautaa, käyttänyt kasvonpuhdistusaineita/anti-finniaineita, halunnut hiustenpidennyksiä, juonut tequilaa enkä käyttänyt huulipunaa. Nuo ainakin tuli mieleen :)

mymmeli
5/7 | 

Et oo koskaan käyttänyt crockseja ja tarkoitan siis jonkun puutarhahomman ulkopuolella? En ainakaan susta uskois :D

7/7 | 

Tunnen yhden tyypin, joka ei ole koskaan syönyt jotain ihan sellasia "tavisruokia", kuten papuja ja silakoita. Ennen tätä kevättä sama tyyppi ei myöskään ollut koskaan käynyt Suomen rajojen ulkopuolella eikä omistanut passia.. ja nyt puhutaan siis 20-vuotiaasta. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011