Kiitokset vinkeistä, Recuvalla sai vahingossa muistikortilta poistetut kuvat takaisin hups vaan :) tämä tiedoksi muillekin toheloille joilla on tapana deletoida kuviaan, Recuva toimii.

Meidän karvainen neiti on ihan sekopäisenä kinkun perään. Kun kinkku tulee uunista, kissa yrittää kiivetä vaikka mitä reittiä sen luokse. Se yrittää söpöillä, maukua vienosti, maukua kovempaa, uhata kynnellä, puuhkailla hännällä (oikein viehkoa) ja lopulta kiivetä laatikoita pitkin ylös.


bb2

bb2


bb1

bb1


bb3

bb3

Kissat. Mutta ei pelkästään kissat. Nyt jo edesmenneellä koirallamme oli aina ihan omat kinkunvalvojaiset. Se tuijotti koko yön uunia, kun äiti laittoi aina yöksi kinkkusen paistumaan. Se ei malttanut edes aamupissalle, kun piti varmistaa ettei kinkku vaan häviä sen valvovan silmän alta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Soni
1/5 | 

Minä huomasin saman vaikutuksen omassa koirassani tänä vuonna. Äiti antoi sille pari pipanaa kinkkua ja siitäkös koira pillastui. Sittemmin ei tarvinnut kuin raottaa jääkaapin ovea, niin se oli jo sieraimet höröllään menossa ovesta sisään.

MyohMy
2/5 | 

Meidän vanha kissa ei enää jaksa kiivetä ovea pitkin, mutta päivystää aina kun joku menee keittöön päinkään ja tulee huutamaan tai vain katsomaan vienosti viereen ja puskee jalkaan. :)

sara
3/5 | 

Meidän pupu ei uskalla keittiöön tulla ollenkaan (mikä on tosi hassua, koska norkoo aina kynnyksellä kun jääkaappi aukeaa).

Luulen että se ehkä haistaa kaikki keittiössä paistetut lihanpalat ja pelkää joutuvansa paistiksi - saaliseläinparka :)

Abe
4/5 | 

pakko kysyä, että mistä on tuo takana oleva punainen tuoli? Meillä taitaa olla samanlaiset turkoosina :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012