Heh kissanrontin perään kyseltiin jo Viikon Nöbsteriä, joten tässä tulee. Neito osaa todella ottaa kaiken irti auringosta, nallekaverista ja vanhasta puhelinpöydästä. Ihmisten pitäisi välillä ottaa mallia kissoista ja yksinkertaisesti nauttia pelkästä olemisesta, oli se sitten vartin nokoset parvekkeessa kevätauringossa tai pidempi aivojen nollaus mökillä.


c21

c21


c1

c1

Ps. Tuohon tuolille on ihan turha kuvitella asettavansa omaa peräänsä, tai syliin humpsahtaa kissa alta aikayksikön. Nöpön tuoli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

-
2/15 | 

Hei, Nöpöstä tuli mieleeni, kun se näyttää olevan varsin pullean pörröinen otus. Varistaako hän hirveästi karvoja? Joudutko siivoamaan alvariinsa kotia karvoista ja miten saat pidettyä vaatteesi siisteinä/karvattomina? Kissa tuli meidän taloon noin puoli vuotta sitten ja kisumisu karvoittaa, joka paikan, todellakin JOKA PAIKAN, kauniilla valkeilla karvoillaan. Alan olemaan toivoton tässä karvameren keskellä.

Mari

Googlaa furminator ja hanki itelles sellanen. :) Pitäis vähentää huomattavasti karvanlähtöä säännöllisesti käytettynä.

Meillä kans pari karvakaveria karvastaa ihan kaiken. Mustat housut näyttää lähinnä turkishousuilta sohvalla istumisen jälkeen jne.. :D Mutta toi furminator on ainakin hieman auttanut asiaa :)

Ja mikäli kissa puoli vuotta sitten tuli pentuna, vaihtaa se varmaan pikkuhiljaa pentukarvaansa pois, jolloin sitä todella lähtee ja furminatorin avulla pääsis siitäkin nopeammin eroon ;) Youtubesta löytyy hyviä mallivideoita, et miten paljon sitä karvaa voikaan lähteä... :D

Tipitii

Furminator on hyvä, kunhan ei jatkuvasti raakaa sillä turkkia. Sitten öljyä öljyä kissan suuhun, alkaa turkki pysymään "päällä" ja kiiltämään nätisti. Ja viimeisenä ehkä paras neuvo: hommaa imuriin sellainen turbosuulake, sillä lähtee matosta karvapeitot pois ja muualtakin! Aivan ehdoton kapistus!

inneJ
5/15 | 

On hän kyllä vallan ihastuttava otus!

Ja kilttikin, jos pelkkä syliin hyppääminen riittää. Meillä kaivaudutaan selän taakse ja pyritään työntämään pikkuneidin tuolin vallannut ihmisotus pois. :D

Catti
6/15 | 

Ihana Nöpö! Ja karhunen! Voi kun osaisi itsekin vain kierähtää tuolille makaamaan tai vaikka sänkyyn kun oma perä ei mahdu tuoliin :D

eekku
12/15 | 

aivan upea tuoli ja kissa myös rakastan kissoja ,onko norski itellä oli myös mut sairastui ja jouduttiin luopuun

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013