Iloa iltaan vahinkoräpsyllä meidän neitokaisesta. Testasin olohuoneessa kameran valkotasapainoa tuunausmekkokuvaa varten, suunnaten kameran summamutikassa jonnekin, ja Nöpö päätti samaan aikaan sanoa moro valokuvan nurkassa :D Tämä siis rajattu suuresta kuvasta.


j14

j14

Hauskaa maanantaita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (25)

Jennni
5/25 | 

vaikka kissoil en lämpenekkä nii paljoo ku koirille, ni Nöpö vaikuttaa iha loistokissalta!:D kiitos illan piristyksest!!:D

Sanna
9/25 | 

Hih, Joonas veikin jo sanat(?) suustani. Mutta o/ kuitenkin Nöpölle ja lisäksi purr ja muisk. Iiiihana pörrötassu!

naela
10/25 | 

Mainio! Nöpö on tässäkin kuvassa vähän äreän näköinen :) Teillä on ilmeikäs kissa.

Jar
12/25 | 

Huh, täytyy kyllä sanoa, että Nöpö on yksi rumimmista kissoista, jonka olen nähnyt. Se näyttää kuvissa väliltä sillee huonosti täytetyltä :D Mutta kai se on osa sitä sen karismaa, hieno moikkauskuva tämä.

13/25 | 

hih :) miten voikaan tosiaan piristää söpö kisu niin paljon! Omat kissatki piristää ku on mieli maassa, onneksi <3

Rieku
18/25 | 

Onko Nöpössä norjalaista metsäkissaa? Ajattelin vain kun nuo varvaskarvat..... :DDD<3. Meidän maatiaisessa on hiukan norjalaista, ja sen huomaa juurikin noista varvaskarvoista :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013