Kissat, jotka nukkuvat laukkusi päällä. Seriously, katilla olisi ollut koko pehmeä sohva ja meikän pehmeä syli valittavana, mutta ehei, persus parkkeeraataan mahdollisimman muhkuraisen käsilaukun päälle. Tai treenivaatteiden. Ei ymmärrä?

Kissankarvaista viikkoa kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (22)

Pinni
1/22 | 

Ehei, itse olet tunkenut laukkusi -juuri siihen- mihin Arvoisa Kissasi haluaa istua.

Chenille
2/22 | 

Siis toi kassijuttu on niin joku kattien oma fetissi! Hieman on noloakin kun kaveri tulee kylään ja mein kisu parkkeeraa välittömästi ahterinsa joko kassin päälle tai sen sisälle...

4/22 | 

Minun Angus-poikani nukkuu aina A4-paperin päällä. Aina jos satun jättämään piirustuspapereitani lattialle, sohvalle, sängylle ihan minne vain kissa asettaa itsensä paperin päälle juuri eikä melkein :D

rairai
5/22 | 

Kissat <3

Oma ronttini maukuu tällä hetkellä ulko-oven edessä, haluaisi karata rappukäytävään! Ja joskus kun oven avaa niin kissa syöksyy rakettina rappukäytävään ja vauhdilla rappuset alas, siinä sitten yrittää laskea miljoona kassia alas ja juosta samalla kissan kiinni. On siinä naapureilla ihmettelemistä :D

Anu
11/22 | 

Aina niin ihana nöpö! mut hei onks toi laukku river islandista? Mun mies oli kuukauden skotlannis ni se osti mulle sieltä just tommosen laukun, jos siis tuo on se! :) se on mun niin lempi laukku, onneks mulla on mies joka tietää mistä tykkään! btw rakastan sun blogia, luen sen aina ensimmäisenä kun avaan koneen! :)

13/22 | 

Hihhih :) Tietenkin kissa valitsee sen mikä on omistajalle tärkein. Jos käytät laukkua, kissakin haluaa sitä käyttää ts. roolimalli :)

Haiku
14/22 | 

Meillä sama. Jos sängylle unohtuu jokin vaate, nukutaan varmasti sen päällä eikä muualla sängyssä:)

HeliJ
15/22 | 

Nöpö <3
Mitä pienempi kassi, sitä varmemmin se kissan hanuri sinne löytää... Meillä myös Tatti-kissa tunkee itsensä mitä ihmeellisimpiin paikkoihin - viimeisin "valloitus" oli pikku laukku, jossa säilytän neulepuikkojani ja virkkuukoukkuja... Luulisi tosiaan kissan löytävän mukavempiakin nukkumapaikkoja...

Satu
18/22 | 

Meidän Otto-koira harrastaa tuota ihan samaa! Vaatemytty lattialla, treenikassi eteisessä tai käsilaukku sohvalla ovat poitsun lempparipaikkoja! :)

keksi
19/22 | 

Nöpö. <3

En näköjään olekaan ainoa, joka järjestää kirjansa selän värin perusteella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011