Tänä viikonloppuna meitä manselaisia hemmotellaan oikein kunnolla, ensin lauantaina Teerenpeli Tease eli ihania naisia lavalla, Teerenpelin mustikkasiideriä ja kevätunnelmaa, Springtime is here!


Sunnuntaina nokat kohti Pakkahuonetta ja Designtoria. Alkuhumpat vedetään klo 11:00 ja ilo päättyy 18:00. Myyjälistauksesta löytyy mm: Uhana Design, 2OR+BYYAT, Dead Birds & Lionheart, Kätkö Vintage, Oma Shop, Arelalizza, titiMadam, Kooky Gems, Superyellow ja MUKA VA. Ja miljoona muuta mihin haluan mennä tutustumaan!


Ps. jättäkää mullekin jotain, ehdin mestoille vasta iltapäivällä!

Kommentit (17)

4/17 | 

Hei! Kysymykseni ei nyt liity postaukseen lainkaan mutta kysynpähän silti. Miten ovat Nomo -farkkusi kestäneet käyttöä? :) Oletko niihin edelleen tyytyväinen, ja ovatko ne sen 169€:n arvoisia? Kiitos todella paljon jo etukäteen vastauksesta!!

puu
7/17 | 

Voi ei designtori on just nyt kun oon lapsen ja eläinten kaa yksin kotona... No, ehkä torille mahtuu yksi touhukas taapero, jos vain itse jaksan juosta hänen perässään.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012